Rash Martial

– Tvilsomme til City-kampen

Erik ten Hag risikerer å møte City uten to av sine angripere.

Publisert Sist oppdatert

Både Anthony Martial og Marcus Rashford skal nemlig være tilsomme til søndagens kamp mot City, skriver Paul Hirst i The Times. 

The Times-journalisten skriver at de to ikke har trent for fullt denne uken, og det gjør dem dermed meget usikre til byderbyet mot City.

Franskmannen Martial leverte en veldig oppløftende innsats i treningskampene i sommer, men har gått glipp av Uniteds fem siste kamper på grunn av en akillesskade, en skade han pådro seg like etter at han hadde returnert etter en hamstringsskade. 

tenhagrashford040922
BYTTET UT MED SKADE: Marcus Rashford scoret to mål mot Arsenal i 3-1-seieren, men måtte ut drøye ti minutter før slutt med en muskelskade. Den skaden gjør ham usikker til helgens kamp mot City, skriver The Times.

Marcus Rashford pådro seg en muskelskade i 3-1-seieren mot Arsenal.

Det er ikke ventet at Rashfords skade er like alvorlig som Martials, men etter den oppløftende perioden Rashford har hatt siden Liverpool-kampen, er skaden meget ubeleilig.

Rashford var ikke aktuell for Englands Nations League-kamper mot Italia og Tyskland på grunn av skaden, og nå er han trolig usikker til City-kampen også.

En bekreftelse på skadesituasjonen til de to angrepsspillerne kommer fredag når Erik ten Hag møter pressen på Carrington i forkant av byderbyet.

Powered by Labrador CMS