TonyRalf

Rangnick roser Martial

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick roser profesjonaliteten til Anthony Martial, etter at franskmannen kom inn fra benken og spilte en viktig rolle i Marcus Rashfords avgjørende 1-0-scoring mot West Ham lørdag.

Martial ønsker seg ifølge Rangnick vekk fra United, men var like fullt del av troppen som møtte «the Hammers» til dyst.

– Måten han trener på, og måten han spiller på når han kommer inn i dag, viser at han har den profesjonaliteten jeg forventer av spillerne mine, sier Rangnick under sin pressekonferanse etter kampen.

– Blant de beste spissene i ligaen

Det så ut til å være en aldri så liten konflikt mellom Rangnick og Martial i etterkant av 2-2-kampen mot Aston Villa. Treneren hevdet Martial hadde nektet å være del av troppen før kampen, noe spissen selv benektet på sosiale medier.

Nå ser det uansett til at de to har lagt bort stridsøksene og at Martial står klar til å bidra for United til fremtiden er avklart.

– Da vi snakket sammen sist, sa jeg til ham at det handler om å holde seg profesjonell helt til den siste dagen, uansett hvor lenge han blir. Det var godt å ha den samtalen med ham og de siste to kampene har han vært i troppen, sier Rangnick.

– Jeg vet at han er en topp spiller og blant de beste spissene i Premier League, men vi har også andre i hans posisjon og det er hans ønske å dra. 

Manchester United v West Ham United - Premier League
NAVNEBRØDRE: Anthony Martial og Anthony Elanga kunne smile for seier etter kampen mot West Ham.

Tyskeren understreker det han har sagt tidligere, nemlig at en overgang bort krever at en beiler møter kravene United har satt.

– Det kreves flere parter for å komme til en enighet. Men jeg er glad for at jeg kunne bruke ham i dag og for at han spilte en viktig rolle i oppbygningen til målet. 

Rashford «må ta de neste stegene»

En lagkamerat som ikke har ønsket seg bort, men som likevel har slitt noe den siste tiden er angrepskollega Marcus Rashford.

Engelskmannen har hatt en tung sesong, men har nå scoret mål i to kamper på rad. Slikt skaper selvtillit, og Rangnick er overbevist om at det er det som har manglet for Rashford.

– Han er en av de beste angriperne i England, han er engelsk landslagsspiller og han spilte i EM. Alle vet hvilke kvaliteter han besitter. Han har nesten alt det den moderne spissen trenger – fart, ferdigheter, størrelse og fysikk, sier Rangnick og fortsetter:

– Til syvende og sist handler det om selvtillit for en spiss. Jeg er helt sikker på at de to målene (mot West Ham og Brentford) har bidratt til selvtilliten hans. 

Manchester United v West Ham United - Premier League
JUBLENDE GLAD: Så glad blir Marcus Rashford når han har gitt Old Trafford-publikummet det målet de har higet etter i godt over 92 minutter.

Rangnick sier at det gjelder å levere flere slike prestasjoner fremover.

– Nå handler det om å ta de neste stegene, nemlig å vise det regelmessig. Han trenger kontinuitet. Han kan komme til å spille en veldig viktig rolle for oss i resten av denne sesongen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS