gjengen

– Sancho kommer på fredag

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke lett å ha full oversikt over ståa i United denne sommeren, og sånn sett var det lett å forstå Ole Gunnar Solskjær som etter 2-2-kampen mot Brentford var klar på at «det er vanskelig å si om vi er der vi skal være».

United holder også kortene tett til brystet.

Mandag ble det riktignok klart at David de Gea, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Anthony Martial og Luke Shaw er med på treningsleiren i Skottland. Shaw la ut et treningsbilde av seg selv fra Skottland, mens Martial lurte seg med på et Bruno Fernandes-bilde.

Tirsdag ble også Paul Pogba og Fred fotografert på treningsfeltet.

Onsdag melder Manchester Evening News at Jadon Sancho slutter seg til sin nye lagkamerater på fredag.

Aaron Wan-Bissaka har på sin side «forsvunnet». Høyrebacken har startet alle de tre oppkjøringskampene, men har ifølge rapportene pådratt seg en skade. Ifølge ESPN er det et håp om at Wan-Bissaka skal rekke seriestarten. 23-åringen er med til Skottland, men trener alternativt.

LES OGSÅ: Phil Jones tilbake på vinnerlaget

Med ti dager igjen til ligaåpningen mot Leeds er det ni førstelagsspillere som enten ikke har returnert til trening, eller er ute med skade.

De ni er:

Dean Henderson:
United bekreftet mandag at han ikke er med på treningsleiren til Skottland fordi han sliter med etterdønningene av å ha vært coronasmittet i juli.

LES OGSÅ: Coronaen stanser Henderson

Aaron Wan-Bissaka:
Spilt alle oppkjøringskampene, men nå usikker grunnet skade.

Raphaël Varane:
United er enig med Real Madrid, men nøyaktig hvor i løypa franskmannen nå er er uklart. Var avhengig av visum for å reise inn i England, og må også i fem dagers karantene før han kan gjennomføre legesjekken, skrive under og trene med laget.

Eric Bailly:
Spilte OL-fotball med Elfenbenskysten, ble slått ut lørdag, men har fortsatt ikke returnert til United-treningene etter det.

LES OGSÅ: – Må levere færre slike kamper om han skal kjempe seg inn på United-laget

Bailly (3)
UTSLÅTT I KVARTFINALEN: Eric Bailly og Elfenbenskysten i OL.

Alex Telles:
Ute med skade til september.

Jadon Sancho:
Ankommer fredag.

Amad Diallo:
Samme som Bailly. Spilte OL-fotball med Elfenbenskysten, ble slått ut lørdag, men har fortsatt ikke returnert til United-treningene etter det.

Marcus Rashford:
Opereres sannsynligvis en gang denne uka, og er da forventet å være ute av spill til et godt stykke ut i oktober.

LES OGSÅ: Rashford svarer de som klager på sen operasjon

Edinson Cavani:
Det er tirsdag 30 dager – fire og en halv uke – siden Uruguay ble slått ut av Copa America, men fortsatt har ikke spissen vært å se på United-treningene.

Powered by Labrador CMS