– De kommer ikke til å gå glipp av mange kamper

Men er egentlig svensken og nordmannen seriøse når de snakker om en mulig United-retur?

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial og Luke Shaw går som kjent glipp av kampen mot Southampton, men hvor lenge blir de egentlig ute?

– Det går OK med dem, men de kommer ikke til å bli involvert i denne kampen. De trenger landslagspausen. Forhåpentligvis er Anthony klar til Leicester-kampen [den første etter landslagspausen, red.anm.], og Luke kanskje en uke eller to etter det, forklarte Solskjær på pressekonferansen før Southampton.

– De har småskader som de plukket opp i kampen mot Palace, og på en måte er det et bra tidspunkt å få det på, siden landslagspausen gjør at de ikke kommer til å gå glipp av mange kamper.

SJEFEN: Håper å ha tilbake Martial og Shaw om ikke altfor lenge.

– Zlatan har nummeret mitt

Tidligere denne uka ble Zlatan Ibrahimovic spurt om han kunne tenke seg å returnere til Manchester United, som har sluppet både Romelu Lukaku og Alexis Sànchez til Inter.

– Jeg kunne fortsatt spilt i Premier League. Hvis United trenger meg, så er jeg her, sa Ibrahimovic til nyhetsbyrået PA.

I USA avsluttes MLS i november, og vi har tidligere sett flere eksempler på spillere som hentes til Premier League på lån på vinteren.

NUMMER TO: Zlatan Ibrahimovic scoret 22 mål for LA Galaxy i seriespillet, 5 færre enn toppscorer Carlos Vela.

Ole Gunnar Solskjær svarte på spørsmålet om supersvensken med godt humør på sin pressekonferanse fredag formiddag.

– Det hadde vært noe annet dersom han ble 28 år neste måned og ikke 38. Zlatan hadde en flott tid her og gjør det fortsatt bra, men var uheldig med skaden han pådro seg. Men hvem vet? Han har nummeret mitt. Jeg vet at han kikket på huset mitt, men han endte aldri opp med å leie det. Hvis han er seriøs vil jeg alltid snakke med Zlatan.

– Jeg tror ikke han er seriøs

Litt senere i seansen ble Solskjær spurt om det faktisk er en mulighet for at Ibrahimovic kan returnere til Manchester United.

– Jeg tror ikke det vil skje, nei. Han har hatt sin tid i klubben og hatt en fantastiske karriere. Jeg tror ikke han er seriøs når han snakker om det heller, sa United-manageren.

Dermed er det ingen grunn til å tro at Zlatan Ibrahimovic setter seg på flyet fra Los Angeles til Manchester i høst.

LES OGSÅ: Bekrefter at Smalling er på vei til Roma

Powered by Labrador CMS