Disse sjekket inn på spillerhotellet

21 mann sjekket inn på Uniteds spillerhotell lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld sjekket United-spillerne inn på spillerhotellet.

Manchester Evening News var til stede, og det var ingen store overraskelser – verken noen som overrasket ved å være der, eller noen som overrasket stort ved å ikke være der.

Det vi lurte på på forhånd var egentlig bare om Anthony Martial ville være til stede – og det var han altså ikke, ifølge lokalavisas menn.

LES OGSÅ: Dette laget tror vi at kommer til å starte mot Everton

Det betyr ikke nødvendigvis at han ikke kan være med mot Everton, for innimellom får spillere fritak fra å sjekke inn på spillerhotellet med resten, men det mest sannsynlige er jo naturligvis nå at Martials skade holder ham ute av kampen på Goodison Park. I så fall får vi bare krysse fingrene for at han snart er tilbake til andre viktige kamper i tida fremover.

21 spillere sjekket inn, så dermed er det minst tre av disse (Nathan Bishop + to til) som ikke kommer til å være i Uniteds endelige tropp.

Følgende spillere sjekket inn på Lowry-hotellet:

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Nathan Bishop.
Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Eric Bailly, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Brandon Williams.
Midtbanespillere/angrep: Scott McTominay, Fred, Nemanja Matic, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Daniel James, Bruno Fernandes, Tahith Chong, Mason Greenwood, Odion Ighalo.

Powered by Labrador CMS