Martial skadet igjen

– Må matches forsiktig

Erik ten Hag er veldig bevisst på å fase Anthony Martial gradvis tilbake på laget.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial har hatt en vrien start på sesongen og gått glipp av de fleste av Uniteds kamper med skader.

Nå som franskmannen endelig er skadefri vil han få en viktig rolle i de kommende ukene.

United-manager Erik ten Hag er imidlertid klar på at Martial må matches forsiktig i tiden som kommer for at United skal få mest mulig glede av spissens målteft.

trening før EL
VIKTIG BRIKKE: Anthony Martial (i midten) trente for fullt med Tyrell Malacia (t.v), Anthony Elanga og resten av United-troppen før avreise til Kypros.

– Etter en god preseason ble han skadet og spilte bare en halv kamp mot Liverpool. Nå er vi glade for å ha ham tilbake, men vi må være forsiktige og ta det gradvis. Det er en prosess der vi må ta steg for steg, men han spilte nesten en omgang, ca 35 minutter, (mot City, red. anm) og det er bra. Nå må han få enda flere minutter, men vi har mange kamper som venter, sier Erik ten Hag til manutd.com før torsdagens Europa League-kamp mot Omonia Nicosia.

Erik ten Hag har varslet at han vi stille med et sterkt lag i torsdagens kamp på Kypros for å få inn vinnerkulturen i United-mannskapet.

Nederlenderen har tatt med seg denne troppen til den kypriotiske hovedstaden: 

Keepere: David de Gea, Tom Heaton, Martin Dubravka.
Forsvarsspillere:
Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Diogo Dalot, Luke Shaw.
Midtbane/angrep:
Bruno Fernandes, Christian Eriksen, Fred, Casemiro, Scott McTominay, Zidane Iqbal, Cristiano Ronaldo, Anthony Martial, Marcus Rashford, Antony, Jadon Sancho, Facundo Pellistri, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho

Powered by Labrador CMS