marttr

– Han ba om å få starte

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag innrømmer at det var bekymringer knyttet til Anthony Martial da franskmannen startet mot Manchester City på lørdag.

På pressekonferansen dagen før kampen sa Ten Hag at Martial var usikker, men han var som kjent i startoppstillingen, før han ble byttet ut i pausen.

– Jeg håpet på å unngå at han ble skadet, sa Ten Hag like etter City-kampen, på en pressekonferanse som nå er blitt sluppet.

– Han klagde, derfor trente han heller ikke i uka og var et spørsmålstegn.

– Vi bestemte, og han bestemte også … han ba om å få starte, fordi jeg visste starten ville bli så viktig i denne kampen. Spesielt fordi han er veldig god i presspillet sitt og han er en stor faktor i presspillet vårt, og han gjorde det veldig bra før pause.

– Men man så også at han ikke var i stand til å gå 100 prosent for det, og det trenger du. Også, for å unngå at han ble skadet, tok vi ham ut, og det hadde også en negativ innvirkning på spillet vårt etter pause.

Det er uvisst om Martial blir klar igjen til onsdagens møte med Palace.

En som derimot kan få sjansen på topp er nyervervelsen Wout Weghorst, som har gjort unna sine første treningsøkter med United.

I kjølvannet av City-kampen sa Ten Hag følgende om å benytte seg av Weghorst:

– Jeg må tenke på det. Først, vil vi sette oss ned for denne kampen og gjøre de riktige beslutningene. Så vil vi lage en klar plan.

Les alt fra pressekonferansen med Ten Hag her.

Powered by Labrador CMS