martial170422

Sevilla-direktør om Martial: – Jeg tror han likte seg her

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial lagt bak seg to tunge år og havnet stadig lengre bak i køen med tanke på spilletid mot slutten av Solskjærs periode som manager.

I det Ralf Rangnick kom inn ble det raskt klart at heller ikke det hjalp på spilletiden.

Forrige sesong endte franskmannen med 367 minutter i United-drakta fordelt på 11 kamper og scoret ett mål.

Franskmannen ønsket seg bort og fikk med det et utlån til spanske Sevilla for å kunne skyte fart i karrieren igjen. Slik gikk det ikke.

Nå har en av toppsjefene i klubben, José María Cruz de Andrés, gjort et intervju med Sport Witness, hvor Martial var et av temaene.

– Noen spillere tilpasser seg til et nytt lag og miljø umiddelbart. 

– Vi har erfaring med å hente spillere i vintervinduet tidligere, som har tilpasset seg med en gang, for eksempel Ivan Rakitić, Gary Medel og Stevan Jovetić.

– Andre trenger mer tid. Jeg husker at Dani Alves, som er en glimrende spiller trengte én og en halv sesong for å tilpasse seg ordentlig.

Martial så ut til å tilpasse seg raskt, og leverte både mål og målgivende innenfor sine tre første opptredener i Sevilla-drakta.

Først en assist i 2-0 seieren over Elche før han scoret mot Dinamo Zagreb i 32-delsfinalen i Europa League som Sevilla vant 3-1.

LES OGSÅ: Dette utlånet ble feil for alle involverte, pluss noen til.

Så kom skaden, en muskelskade satte Martial ut av spill en periode. Han fikk med det ingen kontinuitet i sitt utlån til den spanske klubben.  

– Jeg tror utfordringen med Anthony Martial var at når han begynte å tilpasse seg manageren og hans system så ble han skadet og han fikk aldri den kontinuiteten han trengte. 

– Likevel tror jeg han hadde det bra her og likte å spille for oss. Han trodde det var en god mulighet for han til å få en ny start, men skadene ødela. 

I slutten av sesongen havnet franskmannen ute av troppen og satt mye på tribunen og han endte med kun to målpoeng på de 12 kampene han fikk på utlån.

Franskmannen får nå sjansen til å imponere sin nye sjef før det blir bestemt hva fremtiden bringer.

Powered by Labrador CMS