Marnick

Rangnick om Martial-vrakingen: – Hadde ingenting med skader å gjøre

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick bekreftet på sin pressekonferanse før kampen mot Newcastle at Anthony Martial hadde spurt ham om å få forlate United i januarvinduet og siden da har ikke franskmannen fått så mye som en benkeplass for United.

I sin pressekonferanse før Wolves-kampen, som ble holdt rett etter 3-1-seieren over Burnley, fortalte Rangnick at det ikke var fordi angriperen var utilgjengelig.

– For øyeblikket er han skadefri, men jeg bestemte meg for å bruke spillergruppen som vi hadde med i troppen i dag. Det hadde ingenting med skader å gjøre, sa Uniteds tyske trener.

– Kan forstå ønsket hans

63-åringen understreket igjen at Martial ønsker seg bort, etter å ha tilbragt seks og en halv sesong på Old Trafford.

– På en måte kan jeg forstå ønsket hans om å dra for å få spille mer regelmessig et annet sted, sa Rangnick.

Villarreal CF v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
ENNÅ IKKE SPILT UNDER RANGNICK: Anthony Martial har ikke tredd på seg United-drakten siden Michael Carrick var managervikar.

Det har gått rykter om at Sevilla er blant klubbene som kunne ha tenkt seg å friste Martial nå i januarvinduet.

En låneovergang uten kjøpsopsjon omtales som det mest aktuelle, men spanjolene skal ha fått avslått et tilbud for franskmannen tidligere i vinter, angivelig fordi Andalucia-laget ikke tilbød å betale hele lønnen til angriperen.

Rangnick påpeker at selv om Martial ønsker seg bort, er franskmannen avhengig av at eventuelle beilere møter kravene til United.

– Det handler ikke bare om hva han ønsker å gjøre, men også om hvilke klubber som er interesserte i ham og om de oppfyller ønskene våre. Vi får vente og se.

– Ser ingen grunn til at Ronaldo må hviles

Med en Martial som ser ut til å ha havnet litt ute i kulden, kan det bli enda mer spilletid på snart 37 år gamle Cristiano Ronaldo. Dersom portugiseren spiller fra start mot Wolves, vil han starte sin tredje kamp på syv dager.

Det bekymrer ikke Rangnick.

– I dag (mot Burnley) så jeg ingen grunner til at han ikke skal være klar til å spille en ny kamp. Fysisk sett ser han ut til å være i form. Han gjør alt – han er en utmerket proff, han passer på seg selv og kroppen sin og spiser riktig, sa Rangnick.

Manchester United v Burnley - Premier League
TO VIKTIGE MENN: Uniteds spisspar på til sammen 70 år har vært blant Uniteds beste spillere i kampene de har spilt sammen.

– Jeg har aldri sett en spiller slik i en alder av 36 år – kanskje (Zlatan) Ibrahimovic, som er litt eldre, men en annen type spiller igjen. Jeg ser ingen grunn til at han (Ronaldo) ikke kan spille tre kamper på åtte dager. Men må vi hvile ham på et tidspunkt er det ikke noe problem.

Tyskeren fremhever i stedet en annen veteranspiss han mener det er enda viktigere å holde frisk, nemlig Edinson Cavani, som Rangnick har uttalt at han «definitivt ikke» kommer til å la forlate United i januarvinduet.

– Det er enda viktigere å ha Edinson i stallen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS