sronnie232

– 24 Ronaldo-mål? Ja, det er mulig

Publisert Sist oppdatert

United har fem seirer og to uavgjorte på de siste sju kampene.

United har fire strake nuller hjemme, og 10 seirer, 2 uavgjorte og 2 tap etter den svake sesongstarten med to tap.

Søndag 17.30 fortsetter Ten Hags menn med hjemmekamp mot West Ham, og fredag 14.30 ble innholdet fra pressekonferansen før den kampen offentliggjort.

Da handlet det blant annet om Cristiano Ronaldo.

Portugiseren skjøt lenge med løskrutt mot Sheriff torsdag, før han fikk målet sitt etter en bra heading og en instinktiv avslutning på returen fra headingen.

Se United-målene her:

 

– Han kommer til mange sjanser

Ronaldo er også den som har kommet til flest sjanser og avslutninger i Europa League for United så langt, men hva er egentlig potensialet hans? Kan han score like mye som forrige sesong da det ble 18 i ligaen og 24 totalt?

Så langt i sesongen står han med tre mål totalt.

– Det er opp til ham, men jeg tror at hvis setter sammen alle sjansene han har kommet til og alle sjansene laget har skapt for ham de siste ukene – så ser man at han er kapabel til å komme seg i de riktige posisjonene. Jeg vet også at han er kapabel til å sette dem, så ja, det er mulig.

Må han nå kjempe seg tilbake i førsteelleveren?

– Jeg vet at noen ser det som dette, men jeg har egentlig ikke et lag for Europa og et for Premier League. Det handler om motstanderen og hva vi trenger mot dem. Nå er West Ham neste kamp, og da vil vi velge en startellever til den kampen, men vi vil også ha en plan B eller plan C, for å kunne vinne.

Men det har fungert med Rashford på topp og Bruno bak ham?

– Ja, det har fungert bra, men jeg synes torsdag med Cristiano på topp og Marcus bak ham at det også fungerte bra. Jeg var fornøyd med det.

Er spissplassen et sted du vil forsterke?

– Vi fokuserer ikke på det nå. Nå handler det om å utvikle laget, utvikle angriperne vår og angrepsspillet vårt. Vi har også spisser, gode spisser og nå jobber vi med å utvikle alt med dem, sier Ten Hag.

Håper på Martial-retur

United-manageren håper uansett at Ronaldos konkurranse blir tøffere allerede før fotball-VM.

Det kan den bli hvis Anthony Martial returnerer.

Martial city

– Jeg håper at han kan returnere før fotball-VM. Det er utvikling, han er på gress og vi venter nå på at han skal kunne delta på fellestreninger.

– Så har han hatt tilbakeslag, som med ryggen mot Everton. Han har hatt noen skader, så det har vært en frustrende tid både for oss og ham. Vi så jo hvor god han var i preaseason. Han har derfor ikke spilt så mye, men han har allerede scoret tre mål. Mot Everton utgjorde han også en forskjell med den målgivende pasningen til Antonys scoring.

– Det ville derfor vært fint å ha ham tilbake, siden han kan utgjøre en forskjell. Samhandlingen hans med de andre er også viktig, og presspillet hans er veldig bra, sier Ten Hag.

Burde dere matchet målforskjellen til City og Liverpool med spillerne du har tilgjengelig?

– Å utvikle et lag tar tid. Du går ikke fra 0 til 100. Det trengs utvikling for å nå toppen, for å nå taket og dessverre tar det tid.

– Så har jeg egentlig ikke tid, jeg er også utålmodig, men nå må jeg være tålmodig. Vi er blitt bedre til å forsvare oss, med alle elleve spillerne. Jeg synes spillerne blir mer og mer klar over at det må gjøres med alle, men vi må utvikle angrepsspillet våt. Det er vanskeligst, det tar til og med mer tid. Selv om jeg skulle ønske det så kan du heller ikke øke tempoet i den prosessen. Vi må bruke den tiden det tar.

Powered by Labrador CMS