tenhagg

– Martial og Rashford er tilbake i trening

Publisert Sist oppdatert

Endelig litt godt nytt.

Erik ten Hag innrømmet at Marcus Rashford og Anthony Martial må defineres som tvilsomme før søndagens derby mot Manchester City, men likevel var det positivt nytt.

Martial har nemlig trent med gruppa hele uka. Rashford har nå også returnert til trening med de andre.

Dermed er det håp om at Ten Hag har de fleste av sine beste tilgjengelig før City-kampen, men like viktig – at han har de fleste tilgjengelig før drøyt 40 dager med til sammen 13 kamper i oktober og starten av november.

Har trent med resten av gruppa

– Maguire er ute med skade, men både Rashford og Martial er tilbake i trening, forklarte United-manageren.

– Det er noen tvilsomme, men Martial har trent hele denne uka med resten av gjengen. Det er vi veldig fornøyd med, og han har også prestert veldig bra på trening. Rashford har også returnert til trening nå, noe vi også er fornøyde med.

– Ellers er det kun de langtidsskadde, som Brandon Williams og Axel Tuanzebe, som er ute.

trioenunited

Tror han kan bli enda bedre før

Kaptein Maguire er altså ute med skade etter at han haltet ut av Wembley etter 3-3-kampen for England mot Tyskland tidligere i uka.

Likevel handlet en del av pressekonferansen om ham.

– Jeg må lede Maguire. Jeg må støtte ham. Men det gjør jeg fordi jeg tror på ham.

– Jeg har jobbet med ham i en periode nå. I preseason var det veldig bra. Så har han gått ut av laget, men det har å gjøre med de gode prestasjonene fra de som har kommet inn. Samtidig har kvalitetene hans etter at han forsvant ut av laget vært veldig bra. Han har trent veldig bra og også med kvalitet. Så potensialet er høyt.

– Nå videre handler det om ham. Det har jeg fortalt ham. Jeg, trenerne og de andre spillerne tror på ham. Jeg er helt sikker på at han kommer til å klare å snu dette. Hvis Harry tror på sine egne kvaliteter så kommer han raskt tilbake, og til og med enda bedre enn han var. Jeg ser kvalitetene hans hver dag, og de er store.

Manchester United v Real Sociedad: Group E - UEFA Europa League

– Spiller vi som et lag så kan vi vinne

Ten Hag la ikke veldig mye i at han fredag ble kåret til månedens manager i september, foruten at det viste at United tross alt er på rett vei.

En seier mot City søndag vil bare understreke det.

Da han ble spurt om City var han rask med heller å snakke om United.

– Å møte City? Vi ser på oss selv, og vi ønsker å vinne hver kamp. Det har jeg sagt ofte, og det gjelder også søndag. Så må vi levere på vårt beste. Vi må følge prinsippene våre, og så handler det om utførelse.

– Så møter vi heller ikke Haaland, men City. De har et bra lag, men vi vet hva vi er gode på. Hvis vi fremstår som et lag med og uten ball så kan vi slå slike motstandere. Det er den troen vi må gå til kampen med.

– Jeg har også vært med i mange derbyer. Jeg hva det betyr. Jeg vet at det er den viktigste kampen her i Manchester. Det gjør meg opprømt. Vi vil gjøre alt vi kan for å vinne.

Det hele var over på seks-sju minutter, før del to av pressekonferansen slippes sent lørdag kveld.

MER FØR KAMPEN:

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Fristen for City-kampen er 12.00 søndag

Powered by Labrador CMS