martial3243

Målløs Martial og cuptriumf for Brandon Williams

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial bidro til at United slo West Ham for et par uker siden, før han ble lånt ut til Sevilla.

Lørdag kveld fikk han debuten for sin nye klubb, da han fikk 77 minutter borte mot Osasuna.

Det ble ikke like stor stas som United-debuten hans, som endte med scoring mot Liverpool tilbake i 2014, og det stod 0-0 da han gikk av banen.

Sevilla misbrukte også et straffespark på overtid, slik at det også endte 0-0. Det betyr at et gulljagende Sevilla ligger tre poeng bak Real Madrid med én kamp mer spilt.

Martial viste en briljant teknisk finesse, da han dempet ballen med en lobb over motstander før han gikk av nestemann like etter, men uten at det ble noe ut av det.

Han påførte også en Osasuna-spiller gult kort da han ble stoppet på en overgang, men det var egentlig det han fikk til med et utgangspunkt som venstre kantspiller.

Videre i FA-cupen

Da ble det mer å juble for for Norwich-utlånte Brandon Williams.

Backen ble kåret til månedens spiller i Norwich i januar, og lørdag fikk han 90 minutter da Norwich noe overraskende slo ut Wolverhampton i FA-cupen etter en 1-0-seier på bortebane.

Arsenal v Norwich City - Premier League

Norwich har hatt en vanskelig sesong, men står nå med tre strake seirer i liga og cup og Williams har altså vært sentral i det.

Rapportene lørdag var også at han gjorde en ny, solid kamp.

Så er det kanskje noen som savner nytt om Donny van de Beek, men han var ikke involvert da Everton slo Brentford 4-1 i FA-cupen. Det var imidlertid naturlig, all den tid han spilte FA-cup for United i forrige runde. Han var derfor ikke tilgjengelig.

Alaves-utlånte Facundo Pellistri kom aldri på banen for dem under 3-1-tapet borte mot Elche, men det er kanskje ikke så rart da han spilte for Uruguay senest natt til onsdag.

Powered by Labrador CMS