martsct

Fire store spørsmål etter helgas kamper

Publisert Sist oppdatert

Først 3-1-seier mot Lens lørdag.

Så 1-1 mot Club Athletic Bilbao søndag.

Det var imidlertid fire spillere som vi ikke så noe til, og som Erik ten Hag heller ikke ble spurt om eller det ble snakk om i helga.

Scott McTominay: Spilte treningskampene i USA, var også kaptein fra start mot Dortmund, men ikke med i noen av helgas kamper. Har vært koblet til West Ham, men stod han over grunnet en skade eller stod han over fordi han kan være på vei bort. Og hva er egentlig rollen hans i Ten Hags tropp? Det er det vanskelig å bli klok på siden han var borte i helga. Det er visse ryktemakere på nettet som skal ha det til at McTominay og Maguire plutselig kan ende hos West Ham for 60 millioner pund, men det gjenstår at noen journalister eller personer man kan stole på går god for det.

Anthony Martial: Har vært med United helt siden preseason startet tidlig i juli, men har ikke vært med på benken eller i kamp en eneste gang. Det virker heller ikke som om han trener med resten av gjengen, men vi har likevel ikke fått noen klar indikasjon på når han eventuelt kan forventes å bidra denne sesongen.

Fred: Spilte én omgang i treningskampen mot Lyon, men ble igjen i Manchester da resten av United dro til USA. Personlige årsaker skal ha vært grunnen. Så skal det sies at han er blitt koblet bort, både til Fulham og Galatasaray, men etter Lyon-kampen har han ikke vært å se. Fabrizio Romano skrev sent søndag kveld at han garantert forlater klubben, at fremdrift i salgsprosessen forventes til uka, men Donny van de Beek har tross alt spilt kamper hele sommeren, mens Fred spilte 45 minutter før han forsvant.

Brandon Williams: Har faktisk spilt 226 minutter for førstelaget i sommer, og spilte senest 62 minutter fra start mot Dortmund i den siste kampen i USA. Etterpå har imidlertid ikke han vært å se, og søndag var det Alvaro Fernandez som var Uniteds venstreback – uten at noen kommenterte det.

brandonfred060423
IKKE MED: Brandon Williams og Fred.

Powered by Labrador CMS