Manchester United v Nottingham Forest - Premier League

Manchester Evening News: – Viktig duo mister Arsenal-kampen

Publisert Sist oppdatert

Manchester United reiste lørdag ettermiddag med tog i retning London og gjør sine siste forberedelser før de møter Arsenal på Emirates klokken 17.30 norsk tid søndag.

Fra før visste vi at Casemiro ikke ville være med til London da han soner én kamps karantene grunnet at han pådro seg sitt femte gule kort i Premier League borte mot Crystal Palace onsdag kveld.

Manchester Evening News var tett på da United satte seg på toget sørover. Lokalavisen kan nå melde at både Diogo Dalot og Anthony Martial ikke var å finne da resten av troppen satte snuten mot London.

Heller ikke Jadon Sancho var å se på togstasjonen etter at han returnerte til Carrington tidligere denne uken og ikke har en full uke sammen med laget igjen etter han har trent for seg selv i en lang periode.

Med var imidlertid Wout Weghorst, og med Anthony Martial etter all sannsynlighet utilgjengelig ligger det meste til rette for at nederlenderen får fornyet tillit på topp mot serielederen.

Både Martial og Dalot var fraværende også i kampen mot Crystal Palace i midtuken.

Dalot pådro seg en skade og måtte gå av etter kun 33 minutter mot Charlton i ligacupen 10. januar, mens Anthony Martial måtte gi seg etter én omgang i 2-1-seieren over Manchester City.

Det virker nå som om ingen av dem dermed er klarert for spill i toppkampen søndag.

Powered by Labrador CMS