elatrening

Scoret to mål for U21-landslaget

Det ble ikke spilt noen landskamper for seniorer som involverte Manchester United fredag kveld, men noen United-spillere var involvert i U-landskamper.

Anthony Elanga var den som stjal showet da han scoret de to første svenske målene i 3-1-seieren borte mot Montenegro i kvalifiseringen til U21-EM.

Han ble spilt gjennom i bakrom til det første målet, og satte ballen kaldt under keeperen og inn i mål. På det andre målet så fikk han ballen inne i sekstenmeteren, litt ute mot venstre, og fikk ganske raskt plassert ballen helt inne ved motsatt stolpe.

elanga5334
ELANGA: Har scoret for A-laget i både tellende kamp og i treningskamper. Fredag scoret han to mål for Sveriges U21-landslag.

Stortap for Galbraith & co

Ethan Galbraith var kaptein da Nord-Irlands U21-landslag tapte 1-4 borte mot Malta, noe som må sies å være et skuffende resultat.

Galbraith spilte hele kampen.

Det gjorde ikke Martin Svidersky  han kom inn i det 73. minutt på stillingen 2-1 i U21-EM-kvalifiseringskampen mellom Slovakia og Litauen, og Slovakia økte til 3-1 noen minutter senere.

Ellers spilte Sam Mather førsteomgangen av Englands U18-kamp mot Wales. Oppgjøret endte 1-1. Dan Gore var ubenyttet innbytter for England.