Manchester United v Liverpool FC - Premier League

— Den tolvte mannen har hjulpet oss mye denne sesongen

Publisert Sist oppdatert
United tapte bare to av de 33 Old Trafford-kampene på tvers av alle turneringer i 2022/23, noe som tilsvarer en klubbrekord på 27 seire i en enkelt sesong.
I et intervju med klubbens medier sa Antony Elanga sin mening om hvordan de hadde klart dette.
— Vi har en fantastisk rekord nå på Old Trafford. 
— En, det er å gjøre med fansen, og to, med vår holdning og ønsket om å vinne fordi det er United handler om. Det handler om å vinne, vinne og vinne. 
— Jeg føler at det virkelig har blitt gitt til oss av manageren og også av spillerne, som ønsker å vinne og ønsker å få trofeer. Og jeg føler at det bare vil bli bedre. Det er alt vi kan gjøre, bare fortsette å gå videre og vinne.
— De er vår tolvte mann. De har vært avgjørende for noen av kampene vi har slitt med å vinne.
— Men vi klarte å vinne fordi de presset oss, så ja, den tolvte mannen har hjulpet oss mye denne sesongen.
Flertallet av United-fansen valgte januars derbyseier over Manchester City som den beste. Elanga, i likhet med mange andre fans, valgte seieren mot Liverpool på hjemmebane som den beste. Dette var sesongens første seier.
Manchester United v Liverpool FC - Premier League
SESONGENS FØRSTE SEIER: United mot Liverpool på Old Trafford.
— Den kampen var sannsynligvis en av de beste, om ikke den beste kampen denne sesongen, fordi vi kom tilbake fra å tape to kamper på rad, og den kampen var avgjørende for at vi skulle vinne. 
— Så snart vi kom ut, var det stemning på Old Trafford, jeg føler at det ga oss den energien til å slå Liverpool. Jeg føler at det startet sesongen vår, og derfra har vi bare forbedret oss og kommet videre.
Powered by Labrador CMS