– Nå slipper jeg å sove på Oslo S

Andy Mitten er klar for å treffe United-fans både i Spikersuppa og på Rockefeller.

Lørdag starter Supporterklubbens store program før søndagens kamp mellom Vålerenga og United. I Spikersuppa er alt åpent for alle, og her er programmet.

Foruten de seks tidligere United-stjernene, kommer også flere United-kjennere, deriblant Andy Mitten.

Du kan fortsatt bestille billetter til arrangementet via Billettservice.

– Jeg gleder meg til turen, og i motsetning til da jeg var 17 år og var der i 1991, så slipper jeg nå å sove på Oslo S, sier han humrende til united.no.

– Jeg glemmer uansett aldri den entusiasmen jeg så da United spilte i Norge den sommeren. Den støtten var der mange år før United ble suksessrike, noe jeg påpeker overfor alle som hevder at Uniteds store støtte i Skandinavia består av medgangssupportere, fortsetter han.

Ifølge Mitten kommer det også en rekke United-fans fra England til Oslo.

– De er av typen som følger United uansett om de spiller i Oldham, i Osaka eller i Oslo. Og uansett om Norge er dyrt. Flyreisen fra Manchester er imidlertid ikke dyr, og de tenker på denne kampen som hvilken som helst bortekamp i Europa. Noen vil selge sommerutgaven av «United We Stand» for å få råd til øl. Det er enten det eller å selge huset…

– Selv ser jeg frem til å møte fansen i Spikersuppa og på Rockefeller. Jeg håper imidlertid at det er varmt siden jeg ikke har kjøpt meg en god jakke. Jeg får i alle fall håpe det er varmere enn det var den natta på Oslo S i 1991…