mittenboyle

Pete Boyle kommer til Halden/Sarpsborg og Andy Mitten til Oslo

Publisert Sist oppdatert

Red Army Oslo og Red Army Halden henter et par kjente United-personligheter til arrangement før fotball-VM.

Andy Mitten er hos Red Army Oslo og Scotsman før Fulham – United 13. november.

Pete Boyle kommer til Red Army Halden helga før, der han vil være til stede på en klubbkveld i Halden lørdag 5. november, og til stede på Olsen Pub i Sarpsborg under kampen mot Aston Villa søndag 6. november.

Les mer om begge arrangementene under

Pete Boyle til Halden og Sarpsborg

Lørdag 5. november inviteres det til en klubbkveld/Fest med Pete Boyle for alle fans i Halden og omegn (Østfold) med Quizer, loddsalg, synging med mer.

Boyle er mannen som i mange år har skapt liv på Bishop Blaize før kamp.

Interesserte kan finne ut med via Red Army Haldens Facebook-side.

Dagen etter, i forbindelse med bortekampen mot Aston Villa  6. november, vil han være på Red Army Sarpsborgs tilholdsted i Sarpsborg – Olsen’s Pub. Der vil han se kampen sammen med oss, og der vil det også være loddtrekning.

Det skal deles ut totalt fire drakter denne helgen.

Andy Mitten til Oslo

Det er få journalister som kjenner United bedre enn Andy Mitten.

Han er en av dem som sitter på timesvis med gode historier, og han vet nok ofte mer om det som skjer i United enn det som er offentlig kjent.

Journalisten og forfatteren vokste selv opp i Manchester, var aktiv på kamper fra tidlig alder og  stiftet så og ble sjef for fanzinet United We Stand – som han fortsatt leder.

Samtidig ble han journalist, som har skrevet om både United – og internasjonal toppfotball – både for Supporterklubben, kjente FourfourTwo og nå også The Athletic (og en haug med andre underveis). Han har også skrevet flere bøker om United.

Søndag 13. november er han hos Red Army Oslo på Scotsman i forbindelse med bortekampen mot Fulham – Uniteds siste kamp før fotball-VM og den lange klubbpausen.

Dørene på Scotsman åpner 15.30, det blir en spørsmål og svar-seanse med Mitten fra 16.30 og så er det kampstart mellom Fulham og United 17.30. Mitten vil dele både historier, innsikt og meninger.

Les mer på event-siden til Red Army Oslo.

Powered by Labrador CMS