– United har forhørt seg om Kingsley Coman

Franskmannen skal være et alternativ til Jadon Sancho.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver United-journalist Andy Mitten i The Athletic.

Sancho-alternativ

Mitten skriver at United fortsatt anser Jadon Sancho som overgangsvinduets hovedmål. Likevel holder klubben mulighetene åpne i jakten på forsterkninger, og United har derfor også fulgt Coman nøye.

Franskmannen skal være et alternativ dersom forhandlingene med Dortmund om Sancho blir uoverkommelige.

ETTERTRAKTET MANN: Jadon Sancho skal være Uniteds førstevalg i sommer, men kan fort bli vanskelig å få tak i for Ed Woodward.

Ole Gunnar Solskjær har sagt at hans lag er to eller tre signeringer unna å kunne utfordre om ligatittelen, og de røde fra Manchester skal være interesserte i å hente mer offensiv slagkraft før neste sesong.

Bayern München-spilleren skal ifølge The Athletic ønsker seg til Old Trafford, for å bli lagkamerat med landsmennene Paul Pogba og Anthony Martial.

United skal ha forhørt seg om muligheten for å signere Coman, enten permanent eller på lån.

Har vunnet åtte ligatitler på åtte sesonger

Coman er 24 år gammel, og kan spille på begge kantene.

Han er kjent for sin fart og sine dribleferdigheter, og har startet 17 kamper i Bundesliga for Bayern denne sesongen. Han spilte i alle klubbens kamper etter restarten.

TROFÉGARANTIST: Kingsley Coman har vært som et lykketroll for sine klubber når det gjelder ligagull.

Franskmannen har også fortid fra PSG og Juventus, og har allerede rukket å fylle premieskapet med åtte ligapokaler på like mange sesonger. Lynvingen har også 22 kamper for det franske landslaget, der han har scoret fire mål.

Til tross for at Coman har virket å være en viktig mann for Bayern, med mye spilletid etter coronapausen, virker fremtiden nå usikker for 24-åringen på Allianz Arena.

Bayern har nemlig signert Leroy Sané fra Manchester City, som er forventet å dytte Coman bak seg i køen om en plass i startelleveren.

Pariserens kontrakt med Bayern går ut i 2023, og han er verdsatt til 40 millioner euro av Transfermarkt.

Powered by Labrador CMS