Fem spillere som kan ha spilt sin siste kamp for United

Publisert Sist oppdatert

United har de siste sesongene hatt en stor tropp. Det er også tilfelle denne sesongen, men det er ikke på grunn av at klubben har signert så mange spillere. United sliter med å bli kvitt spillere.

Her er fem spillere som kan ha spilt sin siste kamp for United:

Sergio Romero

Har måttet finne seg i å være andrekeeper i United under hele sin periode i klubben. Denne sesongen har veien blitt enda lengre. David de Gea, Dean Henderson og Lee Grant i de keeperne som er med i Premier League-troppen.

– Sergio Romero har jobbet hardt for denne klubben. Han var med da de vant sitt forrige trofé. Han hjalp laget med å nå fire finaler og semifinaler, og så ble han satt på benken og de tapte alt. Det er på tide at de gjengjelder tjenesten og lar ham gå! Respekt, for én gangs skyld! skrev kona til Romero i et innlegg på Instagram etter at overgangen til Everton gikk i vasken.

Argentineren har spilt 61 kamper for United og har holdt nullen i 39 av disse. Det gir en «clean sheet-prosent» på 0,64. Det er ikke annet enn imponerende.

Nå tyder alt på at tiden på Old Trafford er forbi, og en overgang allerede i januar virker sannsynlig.

GJORT JOBBEN: Sergio Romero har levert godt da han har spilt for United.

Phil Jones

Sammen med David de Gea den spilleren som har vært lengst i klubben av de som er aktive. Er i likhet med Romero ikke tatt ut i Champions League eller Premier League-troppen.

Jones har ikke spilt for United siden 6-1-seieren mot Tranmere i FA-cupen i januar.

Championship-klubbene Derby og Middlesbrough har vist interesse for midtstopperen, men hvor lysten Jones er på en overgangs selv, er vanskelig å si.  28-åringen signerte en fireårskontrakt med United så sent som i 2019.

KLUBBSPILLER: Phil Jones vil i 2021 ha vært i klubben i ti år.

 Andreas Pereira

For øyeblikket utlånt til Lazio, men også der sliter midtbanespilleren med spilletid. Pereira har nemlig kun startet én kamp for italienerne i Serie A denne sesongen. Riktignok ble det scoring i den kampen, men 24-åringen er nok ikke fornøyd med spilletiden han har fått.

En permanent overgang til Lazio eller en annen klubb virker veldig sannsynlig neste sesong.

PERMANENT OVERGANG? Mye tyder på at Andreas Pereira blir solgt neste sommer.

Marcos Rojo

Har ikke spilt for United på over ett år. Siste kampen var mot Brighton i november 2019. Argentineren gikk på utlån til Estudiantes i januar, men oppholdet i hjemlandet ble ikke som han hadde håpet på. 

United har lyst til å kvitte seg med 30-åringen, men spørsmålet er om det er noen klubber som er interesserte i midtstopperen.

SLITER: Marcos Rojo har ikke spilt for United på over ett år.

Joel Pereira

Vært på utlån de seks siste sesongene. Denne sesongen er det Huddersfield som er klubben til keeperen. Har kun spilt én kamp i Premier League, og har til sammen tre seniorkamper for United.

Pereira er langt bak i keeperkøen i United og karrieren på Old Trafford virker å gå mot en slutt.

UTLÅNSKONGEN: Joel Pereira.

Powered by Labrador CMS