Flamengo v Bahia - Brasileirao 2021

Vant 4-0 etter drømmestart på kampen

Publisert Sist oppdatert

På grunn av landslagspausen er det ikke så mange utlånte som har vært i aksjon for klubblagene sine denne helga.

Til gjengjeld gikk det fint for de to som faktisk spilte.

São Paulo 0-4 Flamengo

Søndag kveld vant Flamengo 4-0 borte mot São Paulo.

Det blir selvsagt enklere når motstanderen får en utvisning allerede i kampens tiende minutt, men samtidig så ledet jo Flamengo på det tidspunktet allerede 2-0! De hadde nemlig en pangstart på kampen, og scoret i både det første og det fjerde spilleminuttet.

Andreas Pereira spilte hele kampen på Flamengo-midtbanen.

Endelig har Flamengo spilt like mange kamper som serieleder Atlético Mineiro, og de ligger nå åtte poeng bak med sju kamper igjen av sesongen. Drømmen om ligagull er altså ikke helt over for Pereira & co.

Red Bull Bragantino v Flamengo - Brasileirao 2021
KAN FORTSATT VINNE LIGAEN: Andreas Pereira og Flamengo, som også er i Copa Libertadores-finalen.

Stevenage 1-2 Mansfield

Mansfield spilte lørdag ettermiddag en viktig bortekamp mot Stevenage, og det endte med «Stags» tredje seier på rad (to i ligaen), etter at de før det hadde spilt 14 kamper på rad uten å vinne.

Bishop spilte en viktig rolle i Mansfields seier på lørdag, for han slo til med en god redning mot slutten av kampen.

Mansfield-mediedekningen er ikke all verden, men ut fra det supportere skriver om kampen, så virker det som om Bishop leverte godt – og at de generelt er svært fornøyd med det han har levert denne sesongen.

Mansfield er fortsatt såpass langt nede på tabellen som en 18. plass, men de har i det minste startet klatringen på tabellen, og målet nå blir nok at de ikke skal havne i den verste nedrykksstreken igjen, og heller gradvis nærme seg play-off.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
VANT: Nathan Bishop og Mansfield.

Andre:

  • D’Mani Mellor er fortsatt ikke involvert for Salford City, og det er litt uklart om det er snakk om en skade eller ikke. Salford spilte 1-1 borte mot bunnlaget Scunthorpe.
  • Will Fish er bare innimellom innom Stockport-troppen. Som Salford ble det uavgjort 1-1 for Stockport, denne gangen hjemme mot Bromley.
Powered by Labrador CMS