Hadde en debut han nok helst vil glemme

Publisert Sist oppdatert

Flere av våre utlånte spillere var i aksjon lørdag ettermiddag.

Stoke 4-3 Huddersfield

Joel Pereira fikk debuten sin for Huddersfield lørdag ettermiddag. Det skulle vise seg å bli en travel kamp.

Bortelaget styrte det meste av banespillet, men Stoke var dødelige når de kom fremover i banen. Til slutt vant hjemmelaget 4-3, og det var nok noen flere baklengs enn det Pereira hadde håpet på i debuten.

Det omtales som en debut Pereira nok helst vil glemme i lokalavisa Huddersfield Examiner. De gir ham børskarakteren 4, og begrunner det med at United-spilleren burde gjort det bedre i forbindelse med Stokes andre mål, og at han ga bort ballen da de slapp inn sitt tredje.

Huddersfield har 14 poeng etter 12 kamper og ligger på 16. plass i Championship etter det som var alt annet enn en god debut for Pereira, som i fjorårssesongen slet tungt for Hearts.

Crotone 0-2 Lazio

Andreas Pereira startet på benken i denne Serie A-kampen mot Crotone, men kom innpå i det 74. minutt.

På den tiden var stillingen allerede 2-0 til Lazio, og det forandret seg ikke mot slutten av oppgjøret med Pereira på banen.

Pereira får karakteren 6 for innhoppet på spillerbørsen til The Laziali.

Etter en skuffende sesongstart der Lazio tok tre poeng på de første fire kampene, har hovedstadslaget blitt bedre i det siste. Tirsdag er det en ny spilletidssjanse for Pereira. Da spiller Lazio hjemme mot Zenit i Champions League.

VANT: Men kampen var ferdigscoret før Pereira kom på banen.

Salford 3-0 Bradford

Di’Shon Bernard spilte samtlige minutter da Salford fikk besøk av Bradford.

Det ble en hyggelig ettermiddag for stopperen. Hjemmelaget vant komfortabelt 3-0. Bernard gjorde en solid kamp, og hadde full kontroll på angriperne til bortelaget.

Swindon 1-0 Bristol Rovers

Smultring og tre poeng for Matej Kovar lørdag ettermiddag. Keeperen spilte hele kampen for hjemmelaget da de vant 1-0 mot Bristol Rovers.

Brett Pitman ble matchvinner for hjemmelaget med sin scoring kvarteret før slutt.

Kovar ble vraket sist, men erstatteren grep ikke sjansen, og her spilte Kovar en god kamp for Swindon. Lokalavisa Swindon Advertiser gir ham karakteren 7, og trekker spesielt frem en enestående redning på slutten av kampen som hindret utligning.

Seieren var viktig for hjemmelaget som nå har skaffet seg et lite pusterom til lagene nederst på tabellen.

TRE POENG: For Matej Kovar og Swindon.

Bayern München 1-1 Werder Bremen

Tahith Chong ble henvist til benken da Werder Bremen møtte Bayern München til sesongens vanskeligste bortekamp.

Gjestene tok ledelsen ved Maximilian Eggestein rett før hvilen, men hjemmelaget utlignet halvveis ut i andreomgang ved Kingsley Coman. Flere mål ble det ikke og Werder Bremen tok et veldig sterkt bortepoeng.

Chong spilte kampens siste tre minutter, men rakk naturlig nok ikke å bli noe særlig involvert.

FIKK TRE MINUTTER: Tahith Chong spilte mot Bayern München.

Farsley Celtic 2-2 Kidderminster Harries

Max Taylor spilte samtlige 90 minutter for bortelaget.

Forsvarsspilleren fikk en god mulighet på overtid til å avgjøre kampen, men bommet regelrett på ballen. Dermed endte kampen 2-2.

Eastleigh 3-0 Brentford B

Max Haygarth spilte hele kampen for Brentfords B-lag i treningskampen mot Eastleigh fredag ettermiddag.

Det var ingen stor kamp for Haygarths lag, men ifølge Brentfords egen kamprapport var lovende vingspill fra Haygarth og Joe Adams den eneste trusselen fra Brentford.

PS. Dylan Levitt, James Garner, Aliou Traoré og Diogo Dalot var denne helga ubenyttede reserver for henholdsvis Charlton, Watford, Caen og AC Milan.

Powered by Labrador CMS