Flamengo v Barcelona SC - Copa CONMEBOL Libertadores 2021

Scoret sitt andre Flamengo-mål

Publisert Sist oppdatert

Mange av våre utlånte har vært i aksjon denne helga.

Flamengo 3-0 Athletico Paranaense

I midtuka kvalifiserte Flamengo seg til Copa Libertadores-finalen, den største kampen i søramerikansk klubbfotball, og det ble en god uke for dem etter at de søndag kveld slo Athletico Paranaense i ligaen. 3-0 ble det til slutt.

Andreas Pereira spilte fra start, og han skal ha vært en av banens store spillere. Han scoret 3-0-målet for Flamengo, og 1-0-målet kom etter at Pereira dunket et skudd fra 18 meter i stolpen, og en lagkamerat kunne sette inn returen bak en utspilt keeper.

Pereiras mål kom på en kontring hvor han løp så fort han kunne fra langt inne på egen halvdel, og fikk betalt for det da han fikk ballen i god scoringsposisjon, og han kaldt kunne plassere ballen forbi keeper og inn i mål.

Dette var Pereiras andre ligamål på fem kamper.

Flamengo er nå ett poeng bak Palmeiras, og ti poeng bak Atlético Mineiro, med to kamper færre spilt enn begge lagene.

Palmeiras v Flamengo - Brasileirao 2021
SCORET: Andreas Pereira, her fra en kamp mot Palmeiras.

Birmingham City 0-3 Nottingham Forest

Pila peker nedover for Birmingham, og oppover for Nottingham Forest (hvor Steve Cooper har tatt over managerjobben), og lørdag spilte de to lagene mot hverandre, og det ble Forest som gikk seirende ut av kampen.

Tahith Chong spilte hele kampen for Birmingham, og ifølge Birmingham Mail var Chong en av de bedre spillerne (børskarakter 6) til tross for at han mistet ballen på midtbanen i forkant av Forests første mål.

Chong skal ha slått gode dødballer, og ellers traff han også stolpen helt tidlig i kampen.

James Garner var plassert på benken for Forest etter å ha skuffet i det siste, men han kom innpå i det 71. minutt her. Han skal ha spilt godt på slutten – Nottingham Post ga ham karakteren 7, og skrev at han så ut til å ha noe å bevise. Kampen var ferdigscoret før Garner kom innpå.

Nottingham Forest v Millwall - Sky Bet Championship
KOM INNPÅ: James Garner.

Derby County 0-0 Swansea City

Det endte 0-0 mellom kriserammede Derby og Ethan Lairds Swansea på Pride Park på lørdag.

Laird var plassert på benken her – ikke fordi han har prestert for dårlig, for han har vært glimrende, men fordi han trengte å hvile. Han kom innpå med en halvtime igjen, men klarte ikke å vippe kampen i bortelagets favør.

Ifølge lokalavisa skal Laird ha hatt noen ganske bra øyeblikk ute på kanten, men det skal samtidig også ha vært tydelig at han trenger hvile.

Fulham v Swansea City - Sky Bet Championship
SPILTE SISTE HALVTIMEN: Ethan Laird.

Hull City 2-0 Middlesbrough

Hull vant sesongens første kamp 4-1 på bortebane, men etter det ble det ti kamper på rad uten seier – og de fleste av kampene var tap.

Lørdag klatret Hull over nedrykksstreken etter å ha vunnet 2-0 hjemme mot Middlesbrough.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for Hull (som den ene av tre stoppere), og han skal ha levert en meget god kamp, og skal i den målløse førsteomgangen attpåtil ha vært en av spillerne som kom nærmest scoring.

Yorkshire Post gir Bernard børskarakter 8, best av samtlige spillere på banen, og de omtaler det som en fremragende forestilling.

Di'Shon Bernard Signs a New Contract at Manchester United
GOD MOT MIDDLESBROUGH: Di’Shon Bernard, her fra kontraktssigneringen i sommer.

Doncaster Rovers 2-1 Milton Keynes

Doncaster Rovers tapte med seks mål borte mot Ipswich i forrige kamp, men responderte meget godt med en seier mot opprykkskjempende MK Dons.

En av forskjellene fra Ipswich-kampen var at Ethan Galbraith var tilbake etter å ha vært syk, og Galbraith & co leverte varene i form av en 2-1-seier som ga tre viktige poeng.

Doncaster Free Press gir Galbraith karakteren 7 på spillerbørsen etter denne seieren.

– En utmerket og høyenergisk forestilling på midten av banen, skriver avisa, og de roser han både for måten han brøt opp motstanderns spill på, men skriver også at han fikk demonstrert sine kvaliteter med ball med glimrende pasningsspill.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
GOD: Ethan Galbraith.

Mansfield Town 0-1 Barrow

Mansfield har slitt tungt denne sesongen, og begge managere var visst enige etter denne kampen om at Barrow var ganske heldige som vant.

Nathan Bishop stod i mål for Mansfield, og han hadde ikke kjempemye å gjøre, men han tok det som kom på en god måte – helt frem til Barrow fikk straffespark (noe Stags-manager Nigel Clough mente var helt feil av dommeren), for det straffespark scoret Barrow på.

Mansfield ligger like over nedrykksstreken, men Bishop er en av spillerne som har kommet godt fra denne sesongen hittil.

Dundee United 1-0 Ross County

Dundee United er oppe på øvre halvdel, og foran Celtic, etter de første åtte kampene av sesongen.

Her ble det en 1-0-seier mot Ross County, som ligger nest sist.

Dylan Levitt spilte hele kampen for Dundee United, og han skal ha vært god igjen.

France v Wales - International Friendly
KLARER SEG BRA I DUNDEE UNITED: Dylan Levitt, her i aksjon for det walisiske landslaget.

Indy Eleven 1-1 Atlanta United (2)

Det endte målløst 1-1 i denne kampen etter at Atlanta United 2 utlignet mange minutter på overtid etter en keepertabbe.

Connor Stanley spilte hele kampen for Atlanta United 2, men hadde fint lite med utligningsmålet å gjøre.

Athletic Club 1-0 Alavés

Fredag kveld reiste Facundo Pellistri og Alavés til Bilbao for å spille mot Athletic Club, og etter seieren mot den regjerende mester Atlético Madrid i forrige serierunde, så kunne de gjøre det med litt selvtillit også, til tross for en ellers elendig seriestart.

Dessverre for Pellistri & co så kom de kjapt ned på jorda igjen. Bilbao-laget vant 1-0 etter å ha tatt ledelsen mot slutten av førsteomgangen (en omgang hvor de også bommet på et straffespark), og flere mål ble det ikke i denne kampen.

Pellistri starter vanligvis på benken, og pleier å komme inn for Alavés, og slik ble det også her. Denne gangen kom han inn i det 82. minutt, men uruguyaneren klarte ikke å forandre på kampens utfall.

Dermed fortsetter Alavés som ellers i sesongen. De har kun scoret mot Real Madrid og Atlético Madrid, og har tapt samtlige kamper utenom den nevnte kampen mot Atlético.

facundopellistri130321
BLE BYTTET INN: Facundo Pellistri.

Andre:

  • Axel Tuanzebe var ubenyttet reserve da Aston Villa gikk på et 1-2-tap borte mot Tottenham. Villa stilte uforandret fra seieren på Old Trafford, naturlig nok, men denne gangen klarte ikke Tuanzebes konkurrenter (og lagkamerater) å holde nullen.
  • Brandon Williams var ubenyttet reserve for bortelaget i den målløse kampen mellom Burnley og Norwich City.
  • D’Mani Mellor er ute med en skade, og gikk glipp av Salford Citys 2-0-borteseier mot Colchester United.
  • Will Fish var ubenyttet reserve da Stockport vant 2-1 borte mot Weymouth.
  • Reece Devine var ubenyttet reserve da St Johnstone vant 3-1 hjemme mot Dundee FC.
Powered by Labrador CMS