Norwich City v Southampton - Premier League

God start under ny sjef, mens Pereira scoret for Flamengo

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte borte mot Watford, men i det minste unngikk alle de utlånte tap denne helga.

Internacional 1-2 Flamengo

Natt til søndag vant Flamengo 2-1 borte mot Internacional i den brasilianske ligaen.

Andreas Pereira var tilbake fra start etter å ha blitt hvilt sist, og i kampens ellevte minutt doblet han ledelsen til 2-0 for Flamengo da han avsluttet et briljant angrep med en fin avslutning etter et glimrende løp fra dypet.

Dessverre for Flamengo gjorde serieleder Atlético Mineiro jobben lørdag kveld, og luka opp til førsteplassen er derfor fortsatt på åtte poeng, nå med fem kamper igjen.

Se Pereiras mål etter et halvt minutt av denne videoen:

Norwich City 2-1 Southampton

Dean Smith har gått fra å ha ansvaret over Axel Tuanzebe til å nå være nyesjefen til Brandon Williams. Heldigvis valgte Smith å bruke Williams i sin første kamp som Norwich-sjef, og det endte med en 2-1-seier for kanarifuglene.

Både Eastern Daily Press og Norfolk Live gir Williams karakteren 7.

– En sterk forestilling av unggutten, som bjeffet ordre gjennom hele kampen, skriver sistnevnte avis om Williams, og de påpeker også at hans angrepsvilje på venstresiden gjorde ham til en offensiv trussel.

Williams fikk ellers et gult kort.

Norwich City v Southampton - Premier League
NYESJEFEN VAR FORNØYD: Dean Smith og Brandon Williams etter seieren mot Southampton.

Hull City 2-0 Birmingham City

Tahith Chongs skade gjorde at det ikke ble noen United-duell her, men Di’Shon Bernard spilte i alle fall hele kampen da Hull tok en etterlengtet 2-0-seier hjemme mot Birmingham, og med det klatret over nedrykksstreken.

Bernard spilte en solid kamp for et lag som holdt nullen, og Hull Daily Mail gir ham karakteren 7, og gir følgende omtale:

– Solid forestilling hvor han vant de krigene han trengte å vinne. Veldig bra øyeblikk i førsteomgangen da han løp over 50 meter ut fra eget forsvar for så å løsne et skudd.

Bernard pådro seg et gult kort i førsteomgangen.

Hull City v Birmingham City - Sky Bet Championship
STOPPET BIRMINGHAM: Di’Shon Bernard og Hull.

Reading 1-1 Nottingham Forest

Det endte 1-1 mellom Reading og Nottingham Forest på Madejski Stadium.

James Garner startet på benken for Forest, men ble byttet inn for målscorer Zinckernagel i det 74. minutt.

Han skal ha hatt et fint innhopp, hvor han blant annet skapte en god sjanse for Lewis Grabban. Garner fikk karakteren 7 for innhoppet sitt av Nottingham Post.

Nottingham Forest v Millwall - Sky Bet Championship
HADDE ET GODT INNHOPP: James Garner.

Swansea City 1-1 Blackpool

Ethan Laird har ved flere anledninger blitt snytt for straffespark denne sesongen, og han skal igjen ha blitt det i Swanseas 1-1-kamp mot Blackpool.

Laird spilte hele kampen på Swanseas høyre vingback.

Lokalavisa gir Laird karakteren 6, og skriver at han hadde noen strålende offensive løp, men at sluttproduktet manglet, og at han mistet ballen noen ganger.

Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship
SNYTT FOR STRAFFE IGJEN: Ethan Laird ble snytt for en soleklar straffe mot Swansea-erkerival Cardiff, og lørdag skal han på nytt ha blitt snytt for straffespark.

Doncaster Rovers 0-0 Lincoln City

Det ble målløst da to lag ledet av tidligere United-spillere, Doncaster og Richie Wellens mot Lincoln og Michael Appleton, møtte hverandre lørdag ettermiddag.

Ethan Galbraith spilte hele kampen, og han skal ha igjen ha spilt en god kamp, og han får ros fra Doncaster Free Press igjen, som gir ham en sjuer på børsen.

Doncaster er nest nederst på tabellen etter en svært vanskelig sesongstart, men det har vært noen tegn til bedring i det siste.

Mansfield Town 3-1 Scunthorpe United

Det så ut til at Mansfield hadde glemt hvordan en vinner fotballkamper da de gikk 14 kamper på rad uten seier, men nå har de vunnet fem kamper på rad, og livet smiler igjen for manager Nigel Clough.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield. Han har vært et lyspunkt i en vanskelig sesong, men i denne kampen laget han straffespark da en Scunthorpe-spiller prøvde å runde ham, og han slapp inn det straffesparket. Senere snudde Mansfield kampen, og Bishop slo til med en del veldig gode redninger, og dermed ble det en god dag uansett.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
VANT: Nathan Bishop og Mansfield.

Andre:

  • Facundo Pellistri var ubenyttet innbytter da Alavés klarte 2-2 borte mot Sevilla.
  • Axel Tuanzebe var ubenyttet reserve da Aston Villa vant 2-0 mot Brighton. En god start for Steven Gerrard, men ikke optimalt for Tuanzebes del når det gjelder spilletid.
  • Dylan Levitt har slitt med en skade (som førte til forfall fra landslaget), og han rakk heller ikke Dundee Uniteds kamp mot Aberdeen, som endte 1-0 til Levitts lagkamerater.
  • D’Mani Mellor er fortsatt ikke tilbake i Salford City-troppen da de vant 2-0 borte mot Harrogate Town.
  • Will Fish var ikke i Stockports tropp da de vant 2-1 borte mot Woking.
  • Reece Devine var ikke i troppen da St Johnstone tapte ligacupsemifinalen mot Celtic.
Powered by Labrador CMS