Arsenal v Norwich City - Premier League

Får ros fra flere hold: – Enestående

Publisert Sist oppdatert

Slik gikk det med de utlånte United-spillerne denne helga.

Chelsea 3-0 Aston Villa

Axel Tuanzebe spilte hele kampen da Aston Villa tapte mot ex-red Romelu Lukaku & co på Stamford Bridge.

Aston Villa spilte med en forsvarstreer, og om Dean Smith fortsetter med det er det nok gode sjanser for mye spilletid for Tuanzebe (som spilte i midten av treeren), mens det med en forsvarsfirer vil være tøff konkurranse om plassene.

Uansett er det viktigste å prestere når han spiller, og Tuanzebe hadde ingen perfekt kamp, og fikk kritikk for å gi Lukaku for mye rom på det første Chelsea-målet. Likevel gjorde han alt i alt en ganske bra kamp, og Birmingham Mail gir Tuanzebe en sekser på spillerbørsen. Konsa fikk en sjuer, og Mings fikk en firer, så Tuanzebe var nest best av de tre stopperne denne gangen.

Aston Villa v Newcastle United - Premier League
IKKE PERFEKT: Axel Tuanzebe.

Arsenal 1-0 Norwich City

Det ble tap i bunnoppgjøret på Emirates Stadium, kanskje ikke helt overraskende, men Brandon Williams leverte en god kamp for Norwich City.

Hos lokalavisa var Williams den eneste som fikk karakteren 8 – Christos Tzolis var den eneste spilleren som var i nærheten med en sjuer. Norwich-journalist Paddy Davitt skriver at Williams var strålende, og at spesielt timingen på taklingene var lett å legge merke til. Han nevnte også flere viktige blokkeringer, blant annet en som fikk Norwich-manager Daniel Farke til å applaudere, og Farke fortsatte applausen i muntlig form etter kampen ved å rose Williams.

– Brandon fortjener mye ros for hvordan han forsvarte mot en spiller som Pepe som har mange kvaliteter. Han var enestående i mange farlige situasjoner i og like utenfor boksen, sa nemlig Farke etter kampen.

Norwich er nederst på tabellen etter fire kamper, som eneste poengløse lag, men de har også hatt et blytungt program med Liverpool, City, Leicester og Arsenal som de fire første motstanderne.

Palmeiras 1-3 Flamengo

Andreas Pereira og Flamengo kom seg opp på en tredjeplass på tabellen (med to hengekamper på lagene foran) etter å ha vunnet 3-1 borte mot Palmeiras, som ligger på andreplass.

Han ble byttet ut i det 74. minutt, på stillingen 2-1 til Flamengo i toppoppgjøret.

Pereira skal ha hatt en pasningsprosent på 94.4%.

Palmeiras v Flamengo - Brasileirao 2021
VANT TOPPKAMP: Andreas Pereira & Flamengo.

Birmingham 2-0 Derby

Tahith Chong spilte nye 90 minutter da Birmingham slo Wayne Rooney og Ravel Morrisons Derby fredag kveld.

Det gikk bra. Igjen.

Nok en gang ble den United-utlånte spilleren nemlig kåret til banens beste.

Det ble han også i Birmingham LIVE.

– Arbeidsinnsatsen for en så talentfull spiller er det som utmerker seg. Han er så lysten etter å imponere også uten ball. Da han hadde ballen så lyktes han ikke helt de første 45, men han var et konstant uromoment for Derby og tok stadig mer plass i kampen – selv om Derby spilte røffere og røffere, skriver avisa – som gir ham bestemannsprisen og 8,5 på børsen.

Chong har vært på banen i fem av seks kamper for et Birmingham som ligger på 4. plass på tabellen.

Nottingham Forest 1-2 Cardiff City

For hver kamp som går uten at Forest vinner, så øker spekulasjonene om fremtiden til manager Chris Hughton, som for en gangs skyld ikke ser ut til å ha klart å forbedre et lag han har tatt over.

Søndag ble det et 1-2-tap på City Ground mot Mick McCarthys Cardiff, og Forest ligger helt nederst på Championship-tabellen med bare ett poeng på seks kamper.

James Garner spilte hele kampen på Forests midtbane, og klarte ikke å hindre tap selv om han hadde et brukbart frisparkforsøk mot slutten.

Nottingham Post gir Garner karakteren 5, og skriver at han var mindre involvert enn til vanlig, og at Forest kunne trengt å få ham til å ha ballen mer i denne kampen.

Derby County v Nottingham Forest - Sky Bet Championship
HADDE IKKE SIN BESTE DAG: James Garner.

Swansea City 0-0 Hull City

Begge lag stilte med innlånte spillere fra United i forsvaret, og da måtte det jo nesten bli 0-0?

Ethan Laird spilte hele kampen som høyre vingback (så ok, ikke helt forsvarsspiller), mens Di’Shon Bernard spilte i Hulls midtforsvar.

Laird skal ifølge Swansea-journalist Ian Micklemore ha skapt store problemer for Hull i førsteomgangen, og Micklemore gir Laird karakteren på spillerbørsen selv om han ikke var fullt så farlig i andreomgangen.

Bernard imponerte i Hull-forsvaret, som hadde mye å gjøre, og belønnes med karakteren 8 i Hull Daily Mail. Han fikk det som beskrives som et idiotisk gult kort, men ellers imponerte han, og Bernards prestasjoner i det siste gjør at det virker realistisk at det blir mye spilletid på ham denne sesongen på nivå to.

Begge lag ligger like over nedrykksstreken.

Salford City v Colchester United - Sky Bet League Two
SPILTE BRA I MÅLLØS KAMP: Di’Shon Bernard og Ethan Laird, her fra henholdsvis Salford City og MK Dons i fjorårssesongen.

Wigan Athletic 2-1 Doncaster Rovers

Det er ingen skam i å tape mot årets utgave av Wigan (som ligger på opprykksplass), men Doncaster ligger nederst på tabellen med ett poeng på seks kamper, og må snart begynne med å plukke poeng.

Ethan Galbraith er en av få spillere som har imponert i sesongstarten for Doncaster, men i denne kampen klarte han aldri å ta tak i midtbanen, og han får karakteren 5spillerbørsen til Doncaster Free Press.

I neste serierunde kommer Morecambe på besøk til Keepmoat Stadium. Da trenger Galbraith & co en trepoenger.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
TAPTE IGJEN: Ethan Galbraith og Doncaster.

Walsall 3-1 Mansfield Town

Ny kamp, tre nye baklengsmål for Nathan Bishop.

Han er en del av et Mansfield-lag som ikke henger sammen for tiden, og som plutselig er langt nede på tabellen etter fire tap på rad. Den gode seriestarten er for lengst glemt.

Manager Nigel Clough snakket etter kampen om at han gjerne skulle hatt lov til å gjøre flere bytter igjen, og trakk frem Bishop som en av to spillere han ikke hadde lyst til å bytte ut.

St Johnstone 1-2 Rangers

Det ble et 1-2-tap hjemme mot den regjerende mesteren for et St Johnstone-lag som tok ledelsen i andreomgangen, men som ikke klarte å holde unna mot et Rangers-lag som dominerte kampen.

Reece Devine spilte hele kampen som venstre vingback for St Johnstone, og han skal ha gjort en OK kamp etter det vi har skjønt.

Nå som St Johnstone ikke skal spille flere europacupkamper denne sesongen, så er det viktig at Devine leverer i ligaen, siden det er ganske hard kamp om plassen hans. Det er i alle fall positivt at han fikk tillit mot Rangers.

Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2
TAPTE MOT DEN REGJERENDE MESTER: Reece Devine og St Johnstone.

St. Mirren 0-0 Dundee United

Det endte målløst 0-0 mellom St. Mirren og Dundee United i Paisley.

Dylan Levitt startet på benken, men kom innpå for en skadet Liam Smith like før pause, uten at han klarte å sørge for borteseier.

Andre:

  • D’Mani Mellor var ikke i Salfords tropp da de vant 1-0 mot Bradford City.
  • Will Fish var ikke i Stockports tropp som gitt på et skuffende 0-3 nederlag mot Yeovil Town.
Powered by Labrador CMS