onana190423

– Jeg håper å kunne vinne Champions League med United

Publisert Sist oppdatert

André Onana skal etter alt å dømme gjennomgå den medisinske testen i dag, og kommer til å være Uniteds neste keeper.

Gazzetta dello Sport har fått en prat med Onana før avreise til Manchester, og det intervjuet har blitt videreformidlet av Sport Witness.

– Jeg ønsker virkelig nå å komme i gang med denne nye og spennende opplevelsen, med en trener som for meg er «a master». Jeg vil gå til en veldig god liga, og en stor klubb, som har en enorm historie akkurat som Inter. Jeg vil starte helt på nytt, og gi alt hver dag for å vise mine nye fans hvem jeg er, siteres Onana på.

LES OGSÅ: Her er Onana på flyplassen før forsinket avreise – medisinsk test gjennomføres onsdag

Onana forlater Inter etter bare én sesong der, og kameruneren insisterer på at han hadde det bra i Milano-klubben, men at det ikke ville vært enkelt å takke nei til en klubb som Manchester United.

– Det viktigste er å være ærlig, og alltid si sannheten til folk. Jeg er en person som alltid ønsker nye utfordringer, og å spille i Premier League for en klubb som United er en uimotståelig [tanke]. Alle parter ønsket at dette skulle skje. Men det som betyr noe er at jeg ville vært lykkelig om jeg hadde blitt værende også, for jeg hadde aldri noen problemer i Inter.

onana160523p
HAR HATT DET FINT I INTER: André Onana.

Den ene sesongen i Inter endte med et cupgull, men også med en Champions League-finale som dessverre endte med tap.

– [Jeg føler på] stolthet og tristhet. Du aner ikke hvor mye jeg ville elsket å bringe troféet til Milano, og å feire det med våre folk. Vi var nære ved å kunne berøre [troféet], og vi hadde fortjente det. Bare detaljer manglet, men slik er fotballen.

– Personlig håper jeg å vinne Champions League med United, men jeg håper også at Inter spiller en ny finale, og vinner.

FC Internazionale v Manchester City FC - UEFA Champions League Final 2022/23
STOPPET BRAUT HAALAND: Men det ble tap i Champions League-finalen for André Onana og Inter likevel.
Powered by Labrador CMS