FC Internazionale v AC Milan: Semi-Final Second Leg - UEFA Champions League

– Enighet om nye Onana-samtaler

Inter skal ha avslått Uniteds åpningsbud på keeperen André Onana. Partene skal derimot være enige om å forhandle videre og skal allerede ha avtalt nye møter.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skal være i gang med konkrete forsøk på å hente André Onana fra Inter.

Først meldte de italienske journalistene Gianluca Di Marzio og Fabrizio Romano onsdag at United hadde presentert et bud til Inter.

Senere onsdag skriver Laurie Whitwell og Mario Cortegana i The Athletic at United har kommet med et åpningsbud på målvakten verdt 45 millioner euro – cirka 39 millioner pund.

onana121022
ØNSKET AV UNITED: André Onana kan bli den nye United-keeperen, men da må Inter og United finne en pris som begge klubbene kan akseptere.

I følge Fabrizio Romano har imidlertid dette blitt avslått.

Den italienske overgangsguruen følger imidlertid opp med en ny melding onsdag ettermiddag der han forteller at Manchester United og Inter skal være enige om å fortsette samtalene og forhandlingene om en overgang for målvakten og partene skal allerede ha avtalt nye møter. 

Romano siterer også Inters sportsdirektør Piero Ausilio på at budet fra United foreløpig ikke er godt nok.

– Slik situasjonen er i dag er ikke tilbudet på et nivå vi forventer. I øyeblikket er han vår keeper og André er en nøkkelspiller for oss som vi ønsker å beholde. Vi får se hva som skjer, men vi venter på ham når preseason starter 13. juli. 

Inter skal ønske 60 millioner euro for Onana, men det skal være en forståelse av at klubbene kan møtes et sted på midten, melder The Athletic.

De personlige betingelsene vil trolig ikke bli et problem, da Onana sies å være interessert i en overgang til United og å gjenforenes med sin tidligere trener i Ajax – Erik ten Hag.

Powered by Labrador CMS