Emosjonell Herrera om avskjeden: – Den vanskeligste avgjørelsen i mitt liv

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera har denne uken vært tilbake i Manchester og har vært på besøk i Manchester Uniteds offisielle podkast, UTD Podcast.

Der forteller spanjolen, som var en stor favoritt blant fansen at det var vondt å forlate klubben i slutten av 2018/19-sesongen da kontrakten hans løp ut.

– Den siste dagen på Old Trafford (mot Cardiff journ.anm) var emosjonell. Jeg hadde datteren min med meg, så ja det var veldig emosjonelt, sier Herrera før han stopper opp.

Tårene presser på og podkasten må settes på pause slik at Herrera får sjansen til å komme seg til hektene igjen.

Tidligere i sekvensen som er offentliggjort av United snakker Herrera om alt som skjedde i forkant av at kontrakten med klubben ikke ble fornyet.

– Det var en vanskelig avgjørelse fordi jeg seks måneder før, fem måneder før forventet et tilbud fra klubben for å få meg til å bli.

– Jeg ble kåret til årets spiller av fansen, men klubben kontaktet meg ikke den sommeren for å diskutere noen ny kontrakt, og det gjorde de med andre spillere. For å være ærlig så synes jeg det var vondt.

– På slutten av min tredje sesong hadde vi vunnet tre titler, jeg var kåret til årets spiller og likevel tok ikke klubben kontakt. Da de først begynte å snakke om ny kontrakt hadde jeg bare et år igjen av kontrakten min og da synes jeg ikke det var det riktige for meg. Jeg kjempet for klubben til siste dag, og respekterte kontrakten min, det var ikke noe problem i det hele tatt sånn sett. Men de kom ikke med noe nytt kontraktsforslag til meg i riktig øyeblikk etter min, min agents og min families mening.


Podkasten i sin helhet blir sluppet førstkommende mandag klokken 18.00 både i lydformat og i videoformat på klubbens offisielle hjemmesider.

Powered by Labrador CMS