– Har holdt kontakten med Ander

Ole Gunnar Solskjær fastslår at Ander Herrera hadde noen fantastiske år på Old Trafford, og ser frem til å snakke med ham igjen etter onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

I forrige Champions League-kamp returnerte Rafael da Silva til Old Trafford med Istanbul Basaksehir, og nå kommer andre ex-reds tilbake.

Ángel Di María returnerer til Old Trafford, uten at forholdet mellom han og United er av en karakter som gjør at akkurat det blir spesielt emosjonelt, men for Ander Herrera vil nok dette ha litt mer å si.

Den returen betyr litt mer for Ole Gunnar Solskjær også, som hadde Herrera i sitt første halvår som United-manager, og som også beundrer Herrera som spiller.

– Ja, [som] spiller og som person, og jeg har holdt kontakten med Ander. Han hadde noen fantastiske år her, og noen fantastiske forestillinger for klubben. Vi elsker alle Ander, det vet han, og vi holder kontakten med ham hele tiden. Jeg snakket med ham etter kampen i Paris, og jeg er sikker på at vi vil slå av en prat etter kampen denne gangen også, sa Solskjær i forkant av onsdagens PSG-kamp.

TAPTE MOT UNITED: Marcus Rashford sørget for at Ander Herreras PSG tapte hjemme mot United.
TAPTE MOT UNITED: Marcus Rashford sørget for at Ander Herreras PSG tapte hjemme mot United.

Juan Mata har definitivt også holdt kontakten med Ander Herrera, men i en videosamtale i regi av UEFA ga i alle fall Mata tydelig uttrykk for at han savner å ha Herrera litt nærmere.

– Det var en trist dag da du dro. Ikke bare for klubben men også meg personlig fordi du var en god venn og det er vanskelig å finne gode og nære venner i fotball. Jeg savner samtalene våre om livet, latteren, bordtennisduellene og middagene vi hadde. Samtidig er jeg glad på dine vegne for at du kunne starte et nytt kapittel i livet ditt, sier Mata til Herrera.

– Tiden Cavani hadde i PSG var fantastisk

En annen som spiller mot gamleklubben onsdag kveld er Edinson Cavani, tidenes mestscorende i Paris Saint-Germain – med 200 mål.

Det tror Solskjær blir spesielt for Cavani.

– Det er alltid spesielt for spillere å se sine gamle lagkamerater og venner, og tiden Cavani hadde i PSG var jo selvsagt fantastisk. Han er så profesjonell, og han er klar til å bidra, og han er enda en av dem som har rakt opp hånden og sagt at «jeg ønsker å spille denne kampen».

Solskjær liker å ha mange tilgjengelige alternativer, men synes ikke det er så hyggelig å gi beskjed til noen om at de ikke starter – men nordmannen tror mengden kamper nå vil kunne gi mange muligheter til de fleste spillerne.

– Jeg misliker virkelig å si til noen at de ikke starter, eller å ta fra noen muligheten til å spille i store kamper, men alle kampene er store/viktige kamper. Hver tredje dag er det en ny kamp, og enda en, så vi har massevis av kamper på vei.

SCORET 200 MÅL I PSG: Edinson Cavani.
SCORET 200 MÅL I PSG: Edinson Cavani.
Powered by Labrador CMS