Manchester United Training Session

Straks tilbake fra skade: – Det er en god følelse

Publisert Sist oppdatert

Amad Diallo snakket med Uniteds mediateam på Carrington på torsdag, og ivorianeren kunne der røpe at han kanskje kan trene sammen med de andre spillerne på fredag.

– Det går veldig bra. Det går bra med skaden, og jeg tror i dag er min siste rehabiliteringsdag, og i morgen tror jeg at jeg er klar, og kan trene med gruppa. Jeg håper å være klar til den treningen, sa kantspilleren.

– Det er en god følelse [å være tilbake]. For å være ærlig, så er det ikke så fint å være ute så lenge. Når du er ute med skade, så føler du at du kaster bort tida, men nå som jeg er tilbake, så føler jeg meg glad, og jeg håper at jeg ikke kommer til å få noen flere skader.

Amad Diallo skulle egentlig til Feyenoord på lån i sommer, men skaden hindret den låneovergangen i å finne sted.

– En må være sterk mentalt [når en er skadet], og det gjelder spesielt for meg, for jeg skulle gått på lån, og denne skaden betydde at jeg ikke kunne det. Overgangen kunne ikke bli noe av. Det var litt frustrerende for meg, men jeg håper å kunne yte maks.

SCORET MOT MILAN: Det er mange som har slitt med å score på Donnarumma, men Amad Diallos ene United-mål hittil kom mot AC Milan i Europa League.
Powered by Labrador CMS