amadaa

– Jeg håper jeg kan vise meg frem i United neste sesong

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke alltid låneopphold blir vellykkede, men for 20 år gamle Amad Diallo så har denne sesongen i Sunderland vært oppløftende.

Fredag scoret han to mål i en 4-4-kamp mot Hull, og totalt står han med 11 scoringer og tre målgivende pasninger.

11 mål gir han en delt 12. plass på toppscorerlista i divisjonen.

Nå har han snakket litt med FourFourTwo om situasjonen og United.

– Jeg har ikke fått vist mitt beste for United, så jeg håper at jeg kan returnere dit neste sesong for å vise frem talentet mitt. Drømmen min er å spille regelmessig for United.

amad041022

Ivorianeren fikk én kamp for United forrige sesong, under Ralf Rangnick, en ganske betydningsløs Champions League-kamp mot Young Boys.

Sesongen før fikk han åtte kamper under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, og leverte også ett mål – i Europa League-kampen mot AC Milan.

Amad innrømmer at overgangen fra Atalanta til United, som 18-åring, var fantastisk.

– Jeg vet det var mye penger (de hentet meg for), men jeg tenkte egentlig ikke på det. Det er jo ikke noe poeng i å bekymre seg for ting man ikke kan påvirke. Jeg var uansett glad for å skrive under for dem. Klubben har en massiv historie, og er berømt over hele verden.

– Jeg husker den første treningsøkten med dem. Jeg var veldig nervøs. Det var noen store stjerner i garderoben og jeg kikket rundt meg og tenkte: «Wow, jeg kan egentlig ikke tro at jeg er her».

– Pogba og Cavani var i klubben da, og det var fantastisk å møte dem. Jeg ble god venn med Pogba, og også med Bruno Fernandes og Anthony Elanga. Jeg følte meg velkommen, sier Amad.

MER: – Jeg er mer selvsikker

Powered by Labrador CMS