amad080223

– Ikke aktuell til onsdagens kamp – sliter med en hamstringskade

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha levert godt etter at han endelig fikk sjansen på jevnere basis enn i starten av sesongen har Amad Diallos form nå den siste tiden vært på en litt nedadgående kurve.

På 28 kamper har ivorianeren levert 8 mål og 2 målgivende pasninger.

20-åringen mistet helgens kamp borte mot Norwich, som Sunderland for øvrig vant 1-0. Sunderland-manager Tony Mowbray avslører nå til Sunderland Echo at grunnen til det er at Diallo har pådratt seg en skade i hamstring.

– Jeg har ikke sett noe til Amad, han har vært hos den medisinske avdelingen. Han var på treningsfeltet og trente lett med fysioterapeutene mandag, men han har fortsatt en kjenning på baksiden av låret. Jeg har fortalt ham at vi ikke kommer til å ta han med til kampen mot Sheffield United onsdag.

Selv om Diallo er tilbake i lett trening så ønsker altså ikke Mowbray å forverre skaden og håper å ha angrepsspilleren tilbake til lørdagens kamp mot Luton Town på Stadium of Light og i helgen som var sa manageren at kampbelastningen har begynt å innhente den unge angrepsspilleren og at det kan være en av grunnene til at formen har dabbet litt av.

Diallo er også et av temaene som ble snakket om i premieren av United.no sin nye podkast, som du kan høre her.

Powered by Labrador CMS