amad310722c

– Han er ekstremt talentfull, men mangler sluttprodukt

Sunderland-manager Tony Mowbray oppfordrer Amad Diallo til å være mer egoistisk foran mål og ser en ekstremt talentfull gutt i den 20 år gamle ivorianeren.

Publisert Sist oppdatert

Amad Diallo ble sendt på utlån til Sunderland og Championship for å skaffe seg sårt tiltrengt førstelagserfaring i sesongen 2022/2023.

20-åringen har hittil ikke klart å spille seg inn til en startplass for «The Black Cats», men har fått fire innhopp hvor han har vist korte prov på hvilke kvaliteter han besitter.

Diallos manager, Tony Mowbray, er imponert over det han ser av Diallo på treningsfeltet og kanskje vanker det en startplass når Sunderland tar i mot Blackpool på Stadium of Light tirsdag kveld.

På sin pressekonferanse før kampen mot Blackpool, her gjengitt av Northern Echo, sa Mowbray følgende om den utlånte United-juvelen:

– Han er ekstremt talentfull. Å se berøringene hans, hvor rask og direkte han er, det er fint å se i treningsarbeidet. Det er lett å se hvor talentfull han er, og man kan se hvorfor han er i Man United, men man kan også forstå hvorfor han er ute på lån. Han trenger å utvikle kjerneferdighetene sine for å kunne bli en toppspiller.

–Han må få et bedre sluttprodukt. Han har alle de tekniske ferdighetene og de myke og deilige berøringene på ball, men han må skyte mer når han kommer i boksen. Når han ser målet, må han skyte, og han må begynne å legge mål og assist til spillet sitt.

– Kan han score et stygt mål, kan han få en retur fra målvakten? Vi må få ham inn i de posisjonene, men når alt klikker for ham, kommer han til å bli en stor fotballspiller fordi han har alle egenskapene man ønsker seg.

Selv med Mowbrays kommentarer om Diallo i forkant av tirsdagens kamp er Diallo ikke en del av det antatte laget som avisen lanserer til møtet med Blackpool.

Powered by Labrador CMS