Dette sa Solskjær om laguttaket, Diallo og Hugill

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær gjorde fem endringer på laget til kampen mot Arsenal, og ble av MUTV spurt om å forklare laguttaket.

Da forklarte han at det delvis handler om å få inn friske bein, men at han tror på den elleveren han har tatt ut.

– Det er et lag vi tror vil gi Arsenal litt trøbbel, vi føler at vi har en fin blanding av hurtighet og erfaring, og jeg håper vil leverer en god forestilling.

United har både Pogba, McTominay og Fred i startoppstillingen, i tillegg til selvsagt Bruno, og Pogba kan der være som en ekstra mann på midtbanen, og Solskjær ble spurt om midtbanen kommer til å være ekstra viktig.

– Midtbanen er alltid viktig, og vi må være i stand til å kontrollere kampen, men dette [Emirates] er også et sted hvor vi tradisjonelt sett har kontringer, så vi har tempo på topp, og må få folk fremover. Med Edinson der inne så vil vi gjerne også få inn noen innlegg, og det er noe vi har jobbet med før kveldens kamp, så forhåpentligvis kan vi se noe av det.

Solskjær ble også spurt om Amad Diallos U23-debut, men valgte først å trekke frem firemålsscorer Joe Hugill før han gikk videre til Diallo:

– Fire mål av Joe Hugill, så han er en god spiss også, så vi ser frem til å følge hans utvikling. Men selvsagt en god start av Amad, og hvorfor Joe Hugill ikke tok [det andre] straffesparket for å få sitt femte mål må jeg spørre ham om!

BLE SPURT OM DIALLO: Men Solskjær var minst like interessert i å snakke om Joe Hugill.
Powered by Labrador CMS