tenhagmartial311222

– Jeg forventer en bedre prestasjon fra ham i neste kamp

Erik ten Hag om Anthony Martial, Amad Diallo, mulige avganger og Uniteds behov for offensive forsterkninger.

Publisert Sist oppdatert

På del to av pressekonferansen før Bournemouth-kampen ble det igjen snakk om temaet alle er interessert i å snakke om nå: januarvinduet, og Uniteds offensive alternativer.

Først ble han spurt om United vil vurdere å hente tilbake Amad på lån fra Sunderland, hvor han har imponert stort.

– Vi vurderer alt, så lenge det forsterker stallen. Men samtidig må vi tenke nøye gjennom det. Jeg er litt skeptisk til det fordi jeg ikke ønsker å stoppe utviklingen. Han har en veldig god utvikling der [i Sunderland], så jeg er veldig fornøyd med det.

– Når vi bestemmer at han skal komme tilbake, så må han være en spiller som kan være i startelleveren, eller minimum kjempe om å være i startelleveren, og at han i mange kamper kan komme inn og påvirke [kampene].

Senere ble Ten Hag også spurt om hvordan han så på Amad i sesongoppkjøringen, og hvorfor han bestemte seg for å sende ham ut på et nytt lån.

– På det tidspunktet så jeg ikke på ham som en spiller for startelleveren, eller som en spiller som allerede kunne bidra. Men jeg ser og verdsetter hans potensial og hans ferdigheter. Jeg så at han trenger erfaring i seniorfotball, og at han trengte å utvikle seg på mange områder. Han trengte å bli sterkere fysisk og mentalt, og også å utvikle ferdighetene slik at han kan ha en verdi for oss.

amad041022
IMPONERER I SUNDERLAND: Amad Diallo.

Ten Hag om Martial, eventuelle nye signeringer og mulige avganger

Da Ten Hag ble spurt om spillere som potensielt kan forsvinne ut (Anthony Elanga ble spesifikt nevnt av journalisten som stilte spørsmålet), så indikerte United-manageren om at han ikke så lett vil la offensive spillere dra på nåværende tidspunkt.

– Jeg er klar over at vi har gode spillere, og jeg vet at klubber vil ha en interesse for de av spillerne våre som ikke spiller så ofte, men vi trenger troppen vår. Vi trenger dybde i stallen, og da spesielt i frontrekka vår.

Ten Hag nevnte ellers at han ikke mener at Anthony Martial er i toppslag ennå, og at Wolves-kampen ikke var hans beste kamp, men at han forventer at franskmannen vil heve seg.

– Jeg har vært mer fornøyd med det han har levert i tidligere kamper. En kan ikke forvente at spillere alltid skal prestere opp mot sitt beste. Jeg forventer en bedre prestasjon fra ham i neste kamp, og jeg tror han vil levere det.

På spørsmål om Ten Hag mener at United har en naturlig «nier» i troppen, så ble Martials navn trukket frem igjen.

– Ja, det har vi. Anthony Martial. Jeg er veldig fornøyd med hans prestasjoner i mange kamper, og det er også veldig hyggelig å jobbe med ham. Hvis du ser på de minuttene har har spilt, og det han har bidratt med, så er det veldig bra, sa Ten Hag, vel vitende om at Martial har levert en del målpoeng med tanke på hvor lite han har spilt.

Manchester United v Nottingham Forest - Premier League
MARTIAL OG TEN HAG: Her etter kampen mot Forest i romjula, hvor Martial havnet på scoringslista.

Ten Hag ble så spurt om hvor viktig det er å få en ny spiss inn i januar med tanke på det å holde seg inne i topp fire.

– Jeg mener at vi har et godt lag når alle spillere er tilgjengelige, men det kommer mange kamper, så ja, det er et behov, men en trenger en som kan bidra, ellers kaster en bare bort penger, og styrker ikke stallen.

Powered by Labrador CMS