bernard061222

Imponerte i debuten

Ti av våre utlånte var i aksjon i helga.

Huddersfield Town 1-1 Queens Park Rangers

QPR har ikke vunnet på lenge – faktisk ikke siden før jul.

Ethan Laird er tilbake fra skade, og han spilte hele kampen da QPR spilte 1-1 borte mot Huddersfield – lagets åttende kamp på rad uten seier.

Laird var ikke involvert i noen av målene, og det virker i det hele tatt som om det var et comeback som ikke var av den ekstreme sorten verken på godt eller vondt.

laird011022
TILBAKE FRA SKADE: Men ellers var det ikke så mye å juble for for Laird & co.

Millwall 1-1 Sunderland

Sunderland kunne klatret opp på playoff, men måtte da ha slått Millwall på bortebane, noe som ikke alltid er så enkelt. Det ble 1-1 på The Den.

Amad Diallo spilte hele kampen for Sunderland.

Diallo har imponert stort de siste månedene for Sunderland, men her hadde han ingen god da, og Sunderland Echo gir ham karakteren på spillerbørsen.

amad041022
HADDE INGEN GOD DAG: Amad Diallo.

Preston North End 1-2 Bristol City

Álvaro Fernández var plassert på benken fra start, og kom ikke inn før i det 82. minuttet av hjemmetapet mot Bristol City.

Mannen som spilte i stedet for Fernández, ex-red Robbie Brady, gjorde en kostbar feil i forbindelse med bortelagets første mål.

Lancs.live gir Fernández karakteren 6 for innhoppet, og skriver at spanjolen ga Preston mer hurtighet og dynamikk på venstresiden, og at han gjorde sitt beste på de minuttene han fikk. De nevner også at Fernández hadde noen forsøk som gikk utenfor mål.

alvarofernandez030922
TAPTE: Fernández og Preston.

Swansea City 3-4 Birmingham City

Hannibal Mejbri hadde en målgivende pasning i et ellevilt oppgjør på Liberty Stadium, som ga Birmingham litt mer pusterom i kampen om å unngå nedrykk.

20-åringen startet lørdagskampen mot Swansea på benken, men kom inn til andreomgangen som skulle bli særdeles innholdsrik.

Birmingham lå under 1-2 til pause, men med Mejbri på banen snudde bortelaget til 4-3-seier. United-spilleren var nest sist på vinnermålet sju (!) minutter på overtid. Dette var den andre helga på rad hvor Hannibal har hatt en avgjørende målgivende pasning på overtid.

Birmingham Mail gir ham karakteren 7,5spillerbørsen, og omtaler det som et meget godt innhopp.

Tidligere United-spiller Tahith Chong scoret Birminghams 2-2-mål.

hannibal020123
VIKTIG IGJEN: Hannibal Mejbri.

Bolton Wanderers 1-0 Cheltenham Town

I en jevn og tøff batalje så vant Bolton til slutt 1-0 hjemme mot Cheltenham Town.

Shola Shoretire spilte fra start. Han ble byttet ut i det 66. minutt, da han ble erstattet av tidligere United-junior Kieran Lee.

Lee hadde ingen spesielt god kamp, og i spillerbørsen til Bolton News – hvor han fikk karakteren 5,5 – så skriver de at han neppe har spilt i mange kamper av denne typen før, og at det nok var en opplevelse han kan lære noe av. De legger til at det var godt å se Shoretire jobbe hardt uten ball.

tenhagshoretire310722
– Nå må du huske å løpe uten ball i Bolton, Shola…!

Portsmouth 1-1 Barnsley

Portsmouth har fortsatt et håp om å klare playoff, og Barnsley har for øyeblikket den siste playoff-plassen, så en seier i denne kampen ville hjulpet på, men en sen utligning ødela for Pompey på Fratton Park.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for Portsmouth, som høyreback, og han imponerte i debuten.

The News gir ham karakteren 8, og manager John Mousinho omtalte det som en glimrende debut, og ga uttrykk for at han kanskje må vurdere ham som både stopper og høyreback nå selv om Bernard opprinnelig var ment for en stopperrolle i Portsmouth.

Han ble for øvrig også tatt ut på WhoScored.coms rundens lag for League One.

bernt
IMPONERTE I DEBUTEN: Di’Shon Bernard (her fra en nylig U21-kamp med United).

Newport County 2-1 Swindon Town

Newport County-fansen har i det siste vært litt nervøse for at Newport kan ende opp med å rykke ned til non-league, men en finfin hjemmeseier mot Swindon hjalp nok litt på nervøsiteten.

Charlie McNeill debuterte fra start for Newport, og han skal ha vist lovende glimt før han ble byttet ut i det 70. minutt.

McNeill skal dog også ha hatt en grusom feilpasning som førte til et gult kort til en lagkamerat.

mcneill030922
DEBUTERTE FOR NEWPORT: Charlie McNeill.

Salford City 2-1 Rochdale

Salford City vant 2-1 hjemme på Moor Lane mot lokalrival Rochdale.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Salford City, og midtbanespilleren ble stemt frem som banens beste spiller.

Flere av lagene over Salford på tabellen gikk på en smell. Ammies ligger nå på en femteplass, og Carlisle på tredjeplass (den siste direkte opprykksplassen) er tre poeng foran, mens Northampton er to poeng foran (men har også én kamp til gode på Carlisle/Salford).

St. Mirren 0-1 Hibernian

Etter salget av viktige Ryan Porteous har Will Fish fått sjansen i Hibernian, og han har gjort det godt i de siste kampene.

I helga spilte Fish hele kampen da St. Mirren ble slått på bortebane, og Hibs-forsvaret holdt nullen.

Manager Lee Johnson hyllet etter kampen Fish som en «enestående» unggutt.

fish180722
SPILLER I TOPPDIVISJONEN I SKOTTLAND: Will Fish.

Sparta Praha 4-1 Mladá Boleslav

Sparta Praha vant oppskriftsmessig 4-1 hjemme mot Mladá Boleslav etter å ha havnet under først.

Matej Kovar stod som vanlig i mål for Sparta Praha. Baklengsmålet hadde en retningsforandring, noe som nok bidro en del til at det langskuddet gikk inn.

Sparta Prahas konkurrenter vant også, så det er fortsatt henholdsvis seks- og sju poeng opp til andre- og førsteplassen.

Andre:

  • Eric Bailly måtte igjen stå over kamp på grunn av sin langtidssuspensjon da Marseille tapte 1-3 hjemme mot Nice.
  • Alex Telles‘ kneskade gjorde at han selvsagt ikke var involvert da Sevilla gikk på en smell borte mot Barcelona. Barcelona vant 3-0.
  • Dean Henderson er skadet, og han var ikke med da Nottingham Forest vant 1-0 hjemme mot Leeds. Forest har hentet inn Keylor Navas, og derfor blir det ikke enkelt for Henderson å få seg spilletid når han er spilleklar igjen.
  • Axel Tuanzebe mangler kamptrening, og var ikke i troppen da Stoke tapte borte mot Luton.
  • Charlie Savage var ikke i troppen da Duncan Fergusons Forest Green tapte Ferguson-derbyet hjemme mot Darren Fergusons Peterborough. Forest Green ligger helt nederst i League One, med sju poeng opp til trygg grunn (og med flere kamper spilt enn alle andre lag i nedrykkskampen).
  • Maxi Oyedele var ubenyttet innbytter da Altrincham tapte 1-2 hjemme mot Wrexham på Moss Lane. Joe Hugill og Sonny Aljofree var ikke i troppen.
Powered by Labrador CMS