– Vi vil diskutere fremtiden hans med United

Alexis Sánchez blir i Inter ut sesongen. Hva som skjer etter sesongslutt, er høyst usikkert.

Publisert Sist oppdatert

Inter-direktør Piero Ausilio bekrefter til Sky Italia at Manchester United og den italienske storklubben er enige om at Alexis Sánchez skal fullføre den inneværende sesongen i Italia.

– Han blir hos oss ut sesongen og deretter vil vi diskutere fremtiden hans med Manchester United. Nå får han muligheten til å vise sine ferdigheter, sier Ausilio.

LITE VELLYKKET: Alexis Sánchez slet tungt i United-drakten og det har ikke gått veldig mye bedre i Inter. Chileneren skal fullføre sesongen i Italia etter at United og Inter ble enige om det, men hva som skjer neste sesong er uvisst.

Uttalelsene fra Inter-direktøren kan tyde på at Alexis Sánchez nå vil få en siste sjanse til å overbevise klubbledelsen om at han bør få bli i Milano etter at store deler av sesongen har blitt ødelagt av skader.

Alexis Sánchez kom til United fra Arsenal i januar 2018 i en byttehandel med Henrikh Mkhitaryan da José Mourinho satt i sjefsstolen i United.

Ingen av de to slo imidlertid til i sine nye klubber og både Mkhitaryan og Sánchez har denne sesongen vært på lån i Italia.

Mens Sánchez har blitt gjenforent med Romelu Lukaku og Ashley Young, har Mkhitaryan vært lagkamerat med Chris Smalling som har vært på utlån til Roma denne sesongen.

Powered by Labrador CMS