Telles ute med coronaviruset

Derfor spilte ikke Uniteds nye brasilianer mot Chelsea og Leipzig.

Publisert Sist oppdatert

Han viste glimt av det han kan mot Paris St. Germain, Alex Telles. Han kunne kanskje vært hissigere med innleggsfoten, men de innleggene vi fikk se var flott slått – en spennende forandring fra det United-supporterne er mest vant til fra backplass.

Mot Chelsea og Leipzig var han imidlertid ikke med.

Verken fra start eller på benken.

Nå vet vi hvorfor.

Ole Gunnar Solskjær offentliggjorde onsdag kveld at Telles er smittet av coronaviruset. Det betyr at brassen har vært i isolasjon i noen dager allerede.

United-manageren håper imidlertid å ha ham tilbake snart.

– Han har vært ute noen dager etter en positiv coronatest, men han har ingen symptomer. Det kommer til å gå bra med ham, og han er snart tilbake, sa United-manageren.

Aktuell igjen mot Everton?

Hvis united.no har forstått reglene korrekt så innebærer en positiv coronatest at man må i isolasjon i minst ti dager. Deretter tas det en ny test, og om den er negativ kan man returnere til trening igjen. Det er imidlertid verdt å merke seg at hvis man tester negativt, men fortsatt skulle ha symptomer så må man fortsatt vente med å returnere til trening.

Så er det usikkert nøyaktig når Telles testet positivt, men hvis det for eksempel skjedde fredag 23. oktober, dagen før Chelsea-kampen, så betyr minst ti dagers isolasjon at RB Leipzig- og Arsenal-kampene ryker for brassen, og at han tidligst kan være tilbake til kampen mot Istanbul Basaksehir onsdag 4. november.

Kanskje er han først tilbake til Everton-kampen helga etter, og da er spørsmålet om han er aktuell for den etter å ha mistet halvannen til to uker med trening.

Hvis alt går bra så burde han i alle fall være tilgjengelig for spill igjen ti WBA-kampen 21. november – den første kampen etter landslagspausen i november.

Powered by Labrador CMS