Telles

Telles selges: – Here we go

Publisert Sist oppdatert

Alex Telles (30) er én av mange United-spillere som er til salgs eller forventes solgt denne sommeren.

Nå ser det ut som om det går i orden.

Tirsdag formiddag skrev nemlig Fabrizio Romano på Twitter at backen er i ferd med å bli en av flere spillere som drar til Saudi-Arabia.

– Det er muntlig enighet mellom de to klubbene. Det ventes nå på at dokumentene og detaljene i avtalen skal gjennomgåes, het det fra Romano.

Sent tirsdag kveld fulgte Romano opp med at avtalen nå er i boks, og at avtalen for 30-åringen vil være verdt 4 millioner pund pluss tilleggsutbetalinger. Alex Crook fra talkSPORT sa tidligere tirsdag at han hadde hørt at avtalen vil være på rundt 10 millioner pund.

I skrivende stund har ikke klubbene bekreftet noen avtale, men alt tyder på at det bare er et tidsspørsmål før det skjer.

Telles var på utlån hos Europa League-mester Sevilla forrige sesong, etter at det tidlig ble klart at han ikke virket å ha noen United-fremtid under Erik ten Hag.

Han var også blant spillerne som ikke var å se på Carrington da United-spillernes ferie var over lørdag.

Han ender trolig dermed med 50 kamper for United, hvorav 30 i ligaen, etter at Ole Gunnar Solskjær høsten 2020 hentet ham for å skape konkurranse for Luke Shaw på venstrebacken. Ten Hag valgte i stedet å utfordre Shaw ved å hente Tyrell Malacia.

Powered by Labrador CMS