telles310722

BEKREFTET: Telles klar for saudiarabisk fotball

Publisert Sist oppdatert

Alex Telles forlater Manchester United og er klar for saudiarabiske Al-Nassr. 

Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Venstrebacken har signert en toårs kontrakt med klubben som ble nummer to i den saudiarabiske toppdivisjonen forrige sesong.

Fabrizio Romano har meldt at Al-Nassr betaler £4 millioner for 30-åringen, en sum som kan stige til £6 millioner avhengig av ulike klausuler. Brasilianeren slutter seg til troppen i Japan, hvor hans første kamp kan bli mot PSG.

Venstrebacken gjenforenes dermed med tidligere lagkamerat i United, Cristiano Ronaldo som dro til den saudiarabiske klubben etter at han fikk kontrakten i United terminert like før fotball-VM i desember 2022.

Skuffende United-karriere

Brassen ble hentet til United av Ole Gunnar Solskjær sommeren 2020 for å utfordre Luke Shaw om venstrebackplassen.

Da han ble signert som en svært attraktiv spiller fra portugisiske Porto uttalte han at å komme til United var en mulighet som kun skjer en gang i livet og at han ville gi alt og blø for drakta.

Akkurat det fikk vi dessverre ikke sett så mye til og han kom aldri opp på det nivået som United nok hadde håpet da han ble hentet.

I løpet av sine tre år under kontrakt med United noterte han seg for totalt 50 kamper, én scoring på volley mot Villarreal i Champions League og åtte målgivende pasninger.

malv

Ikke i Ten Hags planer

Da Erik ten Hag tok over som manager i United tok det heller ikke lang tid før det virket ganske så klart at Telles ikke kom til å være i planen. Tyrell Malacia ble hentet som ny utfordrer til Luke Shaw og Telles forsvant ut på lån.

Han ble sendt på utlån til spanske Sevilla hvor han fikk mye tillit til tross for at han pådro seg en kneskade like før VM. I den spanske klubben ble det 27 kamper og tre målgivende pasninger.

Nå bærer ferden i karrieren videre til Saudi-Arabia.

telles111022

Lykke til i Al-Nassr, Alex!

 

Powered by Labrador CMS