tellesmcotm

McTominay og Telles tilbake på trening

Publisert Sist oppdatert

Det er landslagspause for mange av United-gutta, men for de som er igjen i Manchester var hverdagen i gang igjen mandag – etter at de fleste skal ha fått en liten langhelg fri.

Det var flere ting å legge merke til på treningsbildene United offentliggjorde via Getty Images.

Scott McTominay og Alex Telles var begge avbildet.

Telles har vært ute med skade siden før sesongstart, mens McTominay gjennomgikk en operasjon etter Southampton-kampen. Så skal det sies at ingen av dem var med på bilder fra spillsekvenser, men det må uansett være positivt at de er tilbake ute på gresset.

Det var også interessant å se en smilende Dean Henderson. Han pådro seg altså coronacviruset i juli, og slet så med etterdønningene av det.

Kan det være en sjanse for at han gjør comeback på førstelaget enten mot Newcastle til helga eller borte mot Young Boys i Champions League i midtuka etter?

deaonhee
ENDELIG ET GLIS: Det kan tyde på at Dean Henderson har lagt coronatrøbbelet bak seg.

Edinson Cavani og Fred, som begge altså var ute av de søramerikanske VM-kvalifiseringskampene fordi de i så fall måtte i lang karantene da de returnerte til England var også til stede.

Det betyr at de i stedet for å være på den andre siden av kloden nå får fem dager med god trening i kroppen før lørdagens kamp mot Newcastle.

fredcavani33

U23-back Alvaro Fernandez, som spilte treningskampen mot Stoke forrige uke, var også med.

Hvis noen måtte lure på Cristiano Ronaldo så er han altså i karantene etter at han ankom Manchester. Hans første treningsdag med resten av gjengen blir trolig torsdag, kanskje onsdag.

Disse var avbildet på trening:

Keepere: Henderson,

Forsvarsspillere: Jones, Mengi, Dalot, Wan-Bissaka, Fernandez, Telles*

Midtbanespillere: Fred, Hannibal, Mata, Matic, Van de Beek, McTominay*

Angripere: Greenwood, Cavani

(* Ikke avbildet i spillsekvens)

Powered by Labrador CMS