Bare Bruno Fernandes har overgått dette

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant 1-0 mot Watford etter scoring av Scott McTominay.

Den målgivende pasningen kom fra Alex Telles, som med det hjørnesparket leverte sitt første Old Trafford-målpoeng, forhåpentligvis det første av mange. Han har tidligere også hatt en målgivende pasning på bortebane, mot West Ham i desember.

Her er det united.no-journalist Bjarte Valen skrev om Alex Telles i spillerbørsen etter Watford-kampen, hvor han ga brasilianeren en sjuer:

«Noe rufsete defensivt og Watford kom til et par muligheter på hans kant, men Telles sin pasningsfot er gull verdt. Flink til å se muligheter med smarte langpasninger og serverer en nydelig corner til Scott McTominays ledermål. Ikke like synlig etter pause.»

HER TELLES DET MÅLSJANSER: Opta informerer om at bare én mann har skapt flere sjanser i en enkeltkamp.
HER TELLES DET MÅLSJANSER: Opta informerer om at bare én mann har skapt flere sjanser i en enkeltkamp.

Pasningsfoten til Telles har kanskje ikke vært gull verdt i United helt ennå, men han leverte mange målpoeng på dødballer og også i åpent spill for Porto, og forhåpentligvis kommer det mye mer av det i United etter hvert, men det er uansett positivt at han fikk seg en målgivende pasning mot Watford.

Like positivt var det at det slettes ikke var den eneste United-muligheten han skapte.

Opta informerer oss om at Telles skapte seks målsjanser for lagkamerater mot Watford, og at det bare er én mann som har skapt flere sjanser i løpet av en kamp for United denne sesongen.

Ingen vil vel bli sjokkert over å høre at den ene spilleren som har overgått det har nummer 18 på ryggen, og heter Bruno Fernandes. Han skapte åtte målsjanser mot West Ham selv om han kom inn som innbytter.

Det Telles leverte mot Watford var kanskje ikke en stor fotballkamp, men det var uansett positive tegn fra 28-åringen, selv om andreomgangen ikke var på høyde med den første.

ALLER BEST, IGJEN: Bruno Fernandes er den som har skapt flest United-målsjanser i løpet av en enkelt kamp denne sesongen.
ALLER BEST, IGJEN: Bruno Fernandes er den som har skapt flest United-målsjanser i løpet av en enkelt kamp denne sesongen.

Får han sjansen i viktige kamper fremover?

Hittil denne sesongen har Luke Shaw fremstått som førstevalget på venstrebacken, og med alle skadefrie er det grunn til å tro at Telles fort kunne endt opp på benken i neste helgs viktige kamp mot Liverpool.

Etter kampen mot Watford røpet Ole Gunnar Solskjær at Luke Shaw (+ Victor Lindelöf og Paul Pogba) manglet mot Watford på grunn av skade.

Hvor alvorlig Shaws skade er vites ikke, og kanskje er han tilbake mot enten Burnley eller Liverpool, men hvis ikke vil nok Telles få muligheten mot veldig god motstand.

I så fall er det bare å krysse fingrene for at han kan levere gode dødballer igjen.

KONKURRENT OG LAGKAMERAT: Luke Shaw.
KONKURRENT OG LAGKAMERAT: Luke Shaw.

Powered by Labrador CMS