– Jeg er veldig glad på hans vegne

Alex Telles har kun skryt for lagkameraten.

Publisert Sist oppdatert

Fjorårets sommersignering av Alex Telles betydde en sterk konkurranse for Luke Shaw om plassen på venstrebacken; en konkurranse som de to backene umiddelbart har tatt på strak arm. Det er kanskje Shaw som har kommet best ut av konkurransen om plassen, men det betyr ikke at Telles har mistet fokus.

Tvert imot, faktisk, hyller han Shaw, og gjør sitt beste for å være klar når han får sjansen til det.

– Jeg er veldig klar for å spille, men jeg er veldig glad for Luke og alle mulighetene han får. Han jobber hardt for dette, forteller Telles i et intervju med manutd.com.

Den brasilianske backen legger ikke skjul på at han kom til United for å spille, men han frydes over utviklingen han har hatt – både på treningsfeltet, og på banen i de kampene han har spilt.

– Som sagt vil jeg alltid være klar dersom jeg får muligheten, men jeg er veldig glad på Lukes vegne. Han spiller fantastisk, og har mange fantastiske involveringer i kampene.

KLAR FOR STOROPPGJØR: Alex Telles har gode minner fra rivaliseringen mellom Porto og Benfica, og gjør nå alt han kan for å være forberedt til kamp mot Liverpool.
KLAR FOR STOROPPGJØR: Alex Telles har gode minner fra rivaliseringen mellom Porto og Benfica, og gjør nå alt han kan for å være forberedt til kamp mot Liverpool.

Telles har hatt muligheten til å spille flere forskjellige storkamper opp gjennom karrieren sin. Han nevner Milan-derbyet, og oppgjøret mellom Galatasaray og Fenerbache, men det er Porto mot Benfica han sitter igjen med mest minner fra.

– Det er en kamp med mye historie, mye rivalisering; ikke bare mellom klubbene, men også mellom byene. For meg vil nok det være det derbyet jeg husker hvor rivaliseringen er absolutt sterkest.

Backen har fortsatt ikke vært involvert i et oppgjør mellom United og Liverpool, men han innrømmer at han nå begynner å forstå rivaliseringen mellom de to engelske klubbene.

– Det er to store klubber, med stor historie, og jeg så hvordan det var sist kamp vi spilte mot dem. Er det noe jeg er sikker på, så er det at vi kommer til å være klare for denne kampen.

Powered by Labrador CMS