Fred Telles

Telles om kompisen: – Spiller en fundamental rolle for laget

Publisert Sist oppdatert

Alex Telles roser landsmann og lagkamerat Fred, etter de positive prestasjonene sistnevnte har levert den siste tiden.

Midtbanemannen har splittet opinionen blant United-fans siden overgangen fra Shakhtar Donetsk i 2018, men har levert direkte avgjørende involveringer de siste kampene.

I 3-2-seieren over Arsenal la 28-åringen opp til Bruno Fernandes’ 1-1-scoring, før han skaffet det avgjørende straffesparket som Cristiano Ronaldo satte i mål. I seieren over Crystal Palace var det brasilianeren som sto for det ene, nydelige målet.

Telles gir også Fred honnør for det viktige 2-0-resultatet borte mot Villarreal.

– Jeg mener at han hadde en nøkkelrolle mot Villarreal – de to målene vi scoret kom etter Freds ballgjenvinninger. Vi vet hvor viktig han er for laget og jeg er veldig glad på hans vegne.

fred
GLISENDE FRED: Det var tydelig at Uniteds brasilianske midtbanemann var fornøyd med å score det ene og avgjørende målet mot Crystal Palace. Skjermdump: MUTV

Venstrebacken understreker at han er langt ifra nøytral, ettersom han er god venn med Fred utenfor banen, når han forklarer at midtbanemannen er en motorzinho – det brasilianske uttrykket for midtbanemotoren som ligger dypt og vinner tilbake ballen.

Telles mener at måten Fred utfører sin rolle på, gjør ham til en viktig spiller for United.

– Jeg er av den tro at Fred spiller en fundamental rolle for laget, sier Telles og fortsetter:

– Han er en spiller med en kvalitet jeg verdsetter – han løper for laget. Han tenker ikke bare på egen posisjon, han tenker også på posisjonene til mange forskjellige spillere og han løper alltid for å dekke ulike posisjoner.

Manchester United v Villarreal CF: Group F - UEFA Champions League
OGSÅ MÅLGJØRER: Det er ikke bare Fred som har scoret viktige mål denne sesongen. Telles scoret et vakkert mål da United snudde fra nederlag til seier hjemme mot Villarreal.

Også Telles selv har levert oppløftende forestillinger den siste tiden, da Luke Shaw har stått på sidelinjen.

Den brasilianske forsvareren forteller at han er glad for å få spille flere sammenhengende kamper, men at han ikke hviler på laurbærene av den grunn.

– Vi vet at Manchester United har gode spillere og at hvem enn som får muligheten fortjener å være der. Jeg jobber bare hardt og venter på sjansen min. Jeg er selvfølgelig fornøyd med å få spille og få noen kamper på rad. Men uansett hvem som kommer inn, kommer de til å gjøre sitt beste for å hjelpe klubben.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS