Telles (1)

– En god mulighet til å vise potensialet jeg har i denne klubben

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag er det duket for Uniteds første oppkjøringskamp denne sommeren, når Wayne Rooneys Derby venter på Pride Park.

Der har Ole Gunnar Solskjær 26 mann å velge blant når han plukker ut sitt lag, flesteparten av dem spillere som ikke kom med i sine respektive landslags tropper til sommerens EM og Copa America.

Én av dem er Alex Telles, som er blant de mer erfarne spillerne i en svært ung spillergruppe.

Brasilianeren forteller at han er glad for å være tilbake i United etter sommerferien.

– Jeg er virkelig glad for å være tilbake her. Det er en fornøyelse å være i Manchester United og gå inn i min andre sesong her, sier venstrebacken til manutd.com.

28-åringens første sesong i klubben endte uten trofeer, til tross for en solid Premier League-sesong og finaleplass i Europa League.

Det har han og lagkameratene lyst til å gjøre noe med i sesongen som kommer.

– Forrige sesong kom vi veldig nære ved å vinne trofeer, så vi går inn i denne kommende sesongen med et stort ønske om vinne noe. Jeg har veldig lyst til å vise hvilken jobb jeg kan gjøre og hvilken verdi jeg kan ha for denne klubben.

Villarreal CF v Manchester United - UEFA Europa League Final
ENDTE TROFELØST: Etter tapet for Villarreal i Europa League-finalen, måtte Bruno Fernandes, Alex Telles og Fred innse at det ikke ble noe trofé foregående sesong.

Men først må Solskjærs mannskap gjennom oppkjøringen. Telles forklarer at sesongoppladningen er viktig for å gjøre både kropp og sinn klar for en ny sesong, samt for å ta imot nye instruksjoner fra trenerteamet.

Derfor er det ikke aktuelt å slappe av søndag, selv om det «bare» er en treningskamp mot motstand fra lavere divisjoner.

– Jeg ser virkelig frem til kampen, det kommer til å bli en kamp med mye lidenskap, sier brasilianeren og fortsetter:

– Jeg mener det er en god mulighet for oss spillere som har vært her de siste to ukene.

Telles er nok også en av spillerne som går inn i oppkjøringen med følelsen av at han har noe å bevise. Backen kom fra Porto før foregående sesong for å gi Luke Shaw konkurranse om plassen.

Engelskmannen svarte på signeringen med imponerende storspill, noe som begrenset Telles til 16 starter i debutsesongen.

Med Shaw på EM-ferie, kan Telles endelig få sjansen til å vise seg frem, mot det han omtaler som godt kvalifisert motstand.

– Det kommer til å bli en tøff test, men vi er godt forberedte. Vi har jobbet hardt på trening og jeg tror dette vil være en god mulighet til å vise kvaliteten min og potensialet jeg har her i Manchester United, sier Telles og konkluderer:

– Jeg vet at klubben og fansen virkelig tror på meg.

Powered by Labrador CMS