Uavgjort mot Class of ’92-gjengens klubb

Slik gikk det med de utlånte denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Tre av våre utlånte har vært i aksjon, mens en annen har mistet manageren som hentet ham til klubben.

Morecambe 2-2 Salford City

Class of ’92-gjengen har som eiere av Salford City vært med på fire opprykk siden de tok over i 2014, og Salford er nå en League Two-klubb.

Lørdag møtte de Morecambe på Globe Arena, og George Tanner spilte som vanlig på høyre vingback for hjemmelaget.

Tanner var ikke involvert i målene til noen av lagene. Han skal ha hatt et brukbart skuddforsøk, men virker ellers ikke å ha utmerket seg spesielt.

Salford City bommet på to straffespark i løpet av kampen, det ene helt mot slutten av kampen, og dermed endte det med Salfords femte uavgjortkamp i ligaen på rad.

Stalybridge Celtic 0-2 Marine

Stalybridge tapte 0-2 hjemme mot Marine i en av kvalifiseringsrundene til FA-cupen, og er dermed ute av turneringen for denne gang.

Alex Fojticek voktet som vanlig buret for Stalybridge, og han virker å ha klart seg bra igjen.

UTE AV FA-CUPEN: Alex Fojticeks Stalybridge Celtic.
UTE AV FA-CUPEN: Alex Fojticeks Stalybridge Celtic.

Stocksbridge Park Steels 1-3 Spalding United

Jacob Carney stod i Stocksbridge-målet i hjemmekampen mot Spalding, og han virker å ha gjort flere kvalifiserte redninger i 1-3-tapet.

Dessverre klarte likevel Joel Brownhill å overliste Carney ved tre anledninger (den ene på straffe), og dermed ble det altså tap.

Andre:

  • Cameron Borthwick-Jackson var ubenyttet reserve da Tranmere klarte 2-2 etter å ha ligget under 0-2 hjemme mot Gillingham.
  • Resten av de utlåntes klubber var ikke i aksjon denne helga.
  • Det er uansett verdt å nevne at manager Kevin Bond omsider er ferdig i Ethan Hamiltons klubb, Southend United. Dette etter en forferdelig sesongstart. Det er foreløpig uavklart hvem som blir Southends neste manager.
Powered by Labrador CMS