Tapte mot Ronaldo & co

DE UTLÅNTE: Flere keepere holdt nullen, Hamilton med finfin debut, Sánchez nærmer seg comeback og tap i toppkamp for Roma.

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan de utlånte har gjort det denne helga, etter at vi ikke har skrevet så mye om dem i romjula og i starten av 2020.

Mandag kveld kommer vi enda sterkere tilbake med en halvtårsrapport om de utlånte, men først: denne helgas prestasjoner!

Roma 1-2 Juventus

Chris Ronaldo, Cristiano Smalling, eller hvordan var det nå egentlig? Smalling har gjort mye bra denne sesongen, men å få Juventus på besøk er verre enn de fleste andre utfordringer i løpet av en Serie A-sesong.

Allerede i kampens tredje minutt gikk Juventus opp i ledelsen, før Ronaldo senere økte til 2-0 på et straffespark.

Roma reduserte, men de klarte aldri å få utligningen.

Smalling gjorde en ganske bra jobb i Romas midtforsvar, men innbytter De Ligt (husker dere han?) på motsatt side var nok uansett kampens beste stopper.

RONALDO: Scoret på straffespark som Dybala skaffet Juve.
RONALDO: Scoret på straffespark som Dybala skaffet Juve.

Sheffield United 1-0 West Ham United

Fredag kveld var vår første utlånte i aksjon denne helga, og det ble en god start. Dean Henderson holdt nullen igjen, og Sheffield United vant 1-0.

Det skal sies at West Ham puttet ballen i mål på et tidspunkt, men den scoringen ble annullert for hands.

Henderson hadde noen gode redninger på Lanzini-skudd, og belønnes av lokalavisa Sheffield Star med karakteren 8 (ingen var bedre enn det) på spillerbørsen.

HOLDT NULLEN: Dean Henderson.
HOLDT NULLEN: Dean Henderson.

Burton Albion 1-0 Fleetwood Town

Kieran O’Hara gjorde som Dean Henderson: holdt nullen.

Det så lenge ut til å gi ett poeng mot Joey Bartons Fleetwood-lag, men etter et sent vinnermål ble det tre poeng, og større grunn til å kunne håpe på å blande seg inn i opprykksdiskusjonen i løpet av vårsesongen.

O’Hara virker ikke å ha utmerket seg veldig i denne kampen, men er nok uansett fornøyd med en fin dag på jobben.

HOLDT NULLEN: Kieran O’Hara.
HOLDT NULLEN: Kieran O’Hara.

Rochdale 2-0 Bolton Wanderers

Ethan Hamilton debuterte for Bolton mot gamleklubben Rochdale.

Han fikk det virkelig ikke til i Southend under Sol Campbell, men mot Rochdale viste han mer av det som gjorde at han ble så viktig for at de reddet plassen der i fjor. Hamilton skal ha hatt en strålende debutkamp, og var også nære ved å komme på scoringslista da han nesten skrudde et hjørnespark i mål.

Det ble kanskje ikke mål på Ethan, men hans navn ble likevel loggført, for han han fikk seg et gult kort i debuten.

Bolton har 17 poeng opp til trygg grunn (de har fått 12 minuspoeng, og var helt hjelpeløse i starten fordi de måtte bruke juniorspillere), så selv med noen hengekamper, skal det nok en god del til for at de skal overleve. Her har Hamilton & co en jobb foran seg, i alle fall!

Atherton Collieries 3-0 Stalybridge Celtic

Alex Fojticek har returnert til Stalybridge på lån ut resten av sesongen, og denne gangen har han tatt med seg Max Taylor også.

Fojticek spilte hele kampen da Celtic gikk på et stygt tap borte mot Atherton.

Taylor fikk debuten sin da han kom inn i det 72. minutt på stillingen 2-0 til hjemmelaget, og han klarte ikke å hindre Colls i å vinne 3-0 til slutt.

Stocksbridge Park Steels 2-1 Loughborough Dynamo

Steels vant 2-1 på hjemmebane mot Loughborough. Jacob Carney stod hele kampen for hjemmelaget.

Dette var andre dagen på rad han spilte, for fredag spilte han for Manchester United-reservene mot Newcastle.

Det var altså en helg bestående av 2-1-seiere for Jacob Carney.

Andre:

  • Alexis Sánchez’ comeback for Inter nærmer seg. Han har vært ute av spill siden tidlig i oktober, og står foreløpig bare med fire kamper for Inter, men har vært ventet å returnere nå i januar. I de to siste kampene har Sánchez vært på benken, men det har foreløpig ikke blitt noe spilletid av den grunn. Inter ledet lenge 1-0 mot Atalanta lørdag kveld, men bortelaget utlignet med et kvarter igjen.
  • Joel Pereira og Hearts har en liten vinterpause, men er tilbake igjen i aksjon neste helg.
  • George Tanner var for en gangs skyld plassert på benken da Morecambe spilte 1-1 hjemme mot Colchester. Om det var fordi han var vraket, eller om det var fordi han har spilt mye, og Morecambe har ny kamp igjen tirsdag, vet vi rett og slett ikke, men han kom i alle fall aldri på banen.
Powered by Labrador CMS