Stort dårligere kan en ikke starte et låneopphold

Cameron Borthwick-Jackson har forært motstanderne mål i to kamper på rad.

Publisert Sist oppdatert

To av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Tranmere Rovers 2-1 Aston Villa U21

Ingenting tyder på at Cameron Borthwick-Jackson har noen fremtid i Manchester United.

Han har hatt flere mislykkede utlån på rad, og det ser ikke akkurat ut til å bli bedre i Tranmere – hvor de nå i to kamper på rad har vunnet til tross for Borthwick-Jackson.

I sin første start for klubben, så laget han et klønete straffespark, og tirsdag kveld fikk han sin andre start for klubben – og igjen var han skyld i et baklengsmål, denne gangen etter mindre enn to minutter.

Tranmere hadde innkast helt i starten av EFL Trophy-kampen mot Aston Villa-ungguttene, og så ut til å ha full kontroll på situasjonen, men så kastet Borthwick-Jackson ballen rett til en motstander, som videre dunket ballen i mål. Tranmere snudde kampen og vant, men Borthwick-Jackson styrket nok ikke sjansene sine for å spille fast fremover.

Se hendelsen i starten av videoen under:

Også Manchester United er jo en del av årets EFL Trophy, og tirsdag kveld kunne United sikret seg avansement fra gruppespillet uten å spille selv. Rotherham tok imot Doncaster Rovers, og alt annet enn hjemmeseier ville sendt United videre.

Doncaster ledet en stund, men Rotherham snudde kampen, og dermed lever fortsatt spenningen i gruppa. United møter Doncaster i siste kamp tirsdag 29. oktober, og trenger der uavgjort for å være helt sikret avansement – men kan også gå videre ved tap, litt avhengig av resultatet mellom Lincoln og Rotherham.

South Shields 2-1 Stalybridge Celtic

Alex Fojticek stod som vanlig i mål for Stalybridge Celtic.

For andre kamp på rad tapte Celtic kampen etter å ha sluppet inn et mål på overtid, men vi har ikke funnet noen indikasjoner på at han hadde skyld i noen av de to målene.

Stalybridge Celtic ligger rett under midten av tabellen på nivå sju i det engelske ligasystemet.

Powered by Labrador CMS