Laget straffespark og opphevet offside – men vant

DE UTLÅNTE: Her er vår oversikt over de utlånte fra denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Fire av våre utlånte var i aksjon denne lørdagen, før Chris Smalling spilte søndag kveld.

Cagliari 3-4 Roma

Det ble en målrik og spennende kamp mellom Cagliari og Roma.

Akkurat det er jo ikke nødvendigvis et godt tegn for de involverte forsvarsspillerne, og Chris Smalling er nok ikke veldig fornøyd med jobben han gjorde her.

På det første baklengsmålet opphevet han offsiden (her var det riktignok mye som måtte gjøres også etter det, og det var et veldig pent mål), og Cagliaris tredje mål kom på retur fra et straffespark som de fikk fordi Smalling handset.

Utenom det gjorde han det respektabelt, og Roma vant jo likevel. Dermed er det tre poeng opp til Atalanta (som vann 7-2 (!) borte tidligere søndag) på den fjerde- og siste Champions League-plassen.

Burton Albion 1-1 Peterborough

Burton Albion tok imot Darren Fergusons Peterborough, og det endte uavgjort 1-1 på Pirelli Stadium etter to mål i andreomgangen.

Kieran O’Hara stod som vanlig i mål for Burton.

Vi har ikke sett noen indikasjoner på at O’Hara burde hindret Peterboroughs scoring, men det kan høres ut som om han fikk en hånd på den uten å klare å stoppe den.

Peterborough har ambisjoner om opprykk, og play-off kan i alle fall være realistisk, mens det neppe er det for O’Hara & co om ikke de snart får på plass en bunnsolid seiersrekke.

UAVGJORT: For Kieran O’Hara og Burton Albion.

Oldham Athletic 5-0 Newport County

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen da Oldham smadret Newport County 5-0 hjemme på Boundary Park.

Borthwick-Jackson hadde forarbeidet til Oldhams andre mål (scoret av ex-red Zak Dearnley), og ser generelt ut til å ha gjort det godt på Latics-venstrebacken her. Det er oppløftende for en spiller som har slitt mye de siste åra, og som er ventet å bli frigitt av United i sommer.

Oldham sliter økonomisk, og det er for tida rot med eierskapet og lønnsutbetalinger, så det var mange som hadde ventet seg en svak forestilling mot Newport – men slik gikk det altså ikke.

Grantham Town 2-0 Stalybridge Celtic

Både Alex Fojticek og Max Taylor startet for Stalybridge i det som endte med et skuffende tap mot Grantham – et lag som kjemper for å unngå nedrykk fra nivå sju.

Baklengsmålene ser ikke ut til å ha vært United-duoens feil. Ja, Max Taylor kan i alle fall ikke få skylda, for han ble byttet ut (i det 69. minutt) noen minutter før Granthams første mål.

HOLDT (PÅ EN MÅTE) NULLEN: Det stod 0-0 da Max Taylor ble byttet ut. Etterpå gikk det galt for Stalybridge.

Andre:

  • Joel Pereira og Hearts kvalifiserte seg lørdag kveld til semifinalen i den skotske cupen etter å ha slått Steven Gerrards Rangers. Pereira måtte dessverre igjen ta til takke med en plass på innbytterbenken.
  • Ethan Hamilton kom aldri på banen i Boltons 0-0-kamp hjemme mot Accrington Stanley.
  • George Tanner har fortsatt ikke vært på banen for Salford City etter at han forlot fast plass i Morecambe til fordel for Salford. Vi går ut fra at det må være snakk om en skade.
  • Jacob Carney og Stocksbridge Park Steels skulle egentlig spilt borte mot Leek Town denne lørdagen, men kampen ble utsatt på grunn av baneforholdene.
  • På grunn av coronaviruset var det meningen at Juventus mot Inter (og Alexis Sánchez) skulle spilles uten publikum, men kampen har nå blitt utsatt til mai. Kanskje vil ikke kampen ha like stor betydning da, hvem vet, men en kan jo bare tenke seg hvordan den kampen kan bli om begge lag fortsatt har en reell mulighet til å vinne Serie A.
  • Søndag kveld (natt til mandag) klokka 23.40 spiller Estudiantes borte mot Lánus, og så får vi se om Marcos Rojo er aktuell for den kampen.
  • Dean Hendersons Sheffield United spiller ikke denne helga. De skulle egentlig møtt Aston Villa på bortebane, men Villa er opptatt med ligacupfinalen mot Manchester City.
Powered by Labrador CMS