Ble den store helten

De utlånte: Dean Henderson reiste seg etter tabben mot Liverpool og leverte en meget bra kamp for Sheffield United.

Publisert Sist oppdatert

Som vanlig tar supporterklubben en liten titt på hvordan de utlånte spillerne har gjort det i helgen.

Røde kort i tre av seks kamper gjorde det vanskelig for noen av våre utlånte spillere, men et par keepere leverte varene på ny.

Slik gikk det med leiesoldatene til United på lørdag:

Watford 0-0 Sheffield United

Forrige helg gjorde Dean Henderson en grusom tabbe mot Liverpool, noe som gjorde at Merseyside-klubben sikret seg tre poeng.

Denne helgen fikk den lovende målvakten vist seg ordentlig fram da han sikret Sheffield United ett poeng borte mot tabelljumbo Watford. 

Henderson gjorde flere gode redninger i kampen, blant annet stoppet han tidligere United-spiller Danny Welbeck når han kom alene mot keeper.

Men kampens høydepunkt skulle likevel ikke komme før langt på overtid. Craig Dawson steg til værs, men Henderson var kjapt nede og fikk avverget forsøket. En redning selv Peter Schmeichel hadde vært stolt av.

Neste kamp for Sheffield United er mot Arsenal på hjemmebane etter landslagspausen. Det hadde vært bra for United om 22-åringen hadde holdt buret rent der også.

Hearts 0-1 Kilmarnock

Joel Pereira voktet buret for hjemmelaget, men måtte ta ut ballen av eget nett én gang – det var nok til at bortelaget sikret seg tre poeng.

Begge lagene hadde tre skudd på mål i det som var en sjansefattig kamp og Pereira hadde ingen skyld i baklengsmålet.

Hearts han nå kun vunnet én av sine siste fem kamper og ligger på 8. plass i den skotske ligaen. Kilmarnock er nummer seks.

MK Dons 0-3 Burton Albion

Kieran O´Hara var den tredje utleide keeperen som var i aksjon lørdag. Det ble en gledens dag for den irske landslagskeeperen da hans Burton slo MK Dons komfortabelt 3-0 på bortebane.

Dette er den andre kampen O´Hara holder nullen på rad. Den forrige kom mot Premier League-klubben Bournemouth i ligacupen der Burton vant 2-0.

GODE TIDER: Kieran O´Hara ble nylig tatt ut på det irske landslaget.

Gillingham 3-1 Southend

Ethan Hamilton spilte hele kampen for Southend da Gillingham ble et nummer for store lørdag ettermiddag.

Stillingen var lenge 2-1, men etter 66 minutter fikk Emile Acauah rødt kort og dermed ble det tøft for Hamilton og Co.

Southend ligger utsatt til i League One og har kun Bolton bak seg på tabellen. Med kun én seier på elleve seriekamper må laget snart komme seg tilbake på vinnersporet.

Tranmere Rovers 0-1 Shrewsbury

Cameron Borthwick-Jackson fikk ikke spilletid i oppgjøret mot Shrewsbury. 

Fra benken fikk han se at lagkamerat Connor Jennings ble utvist og at Shrewsburys Callum Lang bli matchvinner.

Port Vale 3-1 Morecambe

George Tanner startet som høyreback i borteoppgjøret mot Port Vale på Vale Park. Det ble ingen hyggelig aften for unggutten. Lagkamerat Jordan Cranston ble utvist etter en drøy halvtime og fra derfra og ut ble det vanskelig for bortelaget.

At stillingen kun ble 3-1 er egentlig ganske utrolig. Port Vale hadde ni skudd på mål, men Morecambe kun hadde ett.

Morecambe ligger nest sist på tabellen med fattige sju poeng etter på 12 kamper.

Stalybridge Celtic 2-3 FC United of Manchester

Alex Fojticek og Stalybridge Celtic fikk besøk av United-protestklubben FC United. Det endte med et hjemmetap etter at FC United avgjorde rett før slutt.

Vår mann ser ut til å ha gjort enkelte gode inngripener, men det virker heller ikke som om han nødvendigvis hadde noen stor andreomgang.

Inter 1-2 Juventus

Alexis Sánchez var suspendert da Inter tapte toppoppgjøret mot Juventus. Romelu Lukaku, som ikke er relevant i akkurat denne spalte siden han ikke er utlånt, spilte for øvrig hele kampen for det tapende laget.

Roma 1-1 Cagliari

Chris Smalling spilte hele kampen da Roma gikk på et noe skuffende poengtap mot Cagliari.

Han virker ikke å ha vært fullt så imponerende som i forrige kamp, da han kanskje var Romas aller beste, men han kan i alle fall ikke lastes for Cagliaris mål. Den kom etter en hands fra stopperkollega Mancini.

HAR ETABLERT SEG PÅ LAGET: Chris Smalling.
Powered by Labrador CMS